domingo, 3 de octubre de 2010

L'infantil A comença la lliga amb una golejada

L'infantil A va golejar per 14 gols a 3 a l'AE Joan Maragall de Sant Andreu. El Futsal va resoldre a la segona part un partit que s'havia complicat a la primera.
Començava bé el match per als locals, que ràpidament s'adelantaven al marcador i es posaven 3 a 0 als primers 15 minuts de partit. Però la relaxació va arrivar i el Joan Maragall empatava abans d'arrivar al descans, un 3 a 3 que era gran sorpresa després del partit que s'havia vist.
A la segona part el Futsal va sortir decidit a resoldre el partit per la via ràpida i només començar ja es tornava a posar per davant al marcador. Els nois del Primi i el Ferran van jugar una segona part molt seriosa, amb molta intensitat i ben situats al camp. Alhora, Joan Maragall no podía fer res davant el vendaval d'ocasions i gols que li queien a sobre.
Al final, els golejadors del partit van ser Marcos (6), Joan Sànchez (3), Joan Sagrera (2), David Pons (2), Dani.
En acabat, els 3 punts inicials que es queden a Cervelló i una bona segona part dels locals.