domingo, 17 de octubre de 2010

El sènior B aconsegueix guanyar en el seu debut.

El futsal rebía com a local al FS Piera amb el repte de començar la temporada amb un resultat positiu a casa.
L'equip local va sortir molt posat en el partit i presionant desde el primer minut, mentre que el FS Piera es limitava a realitzar un joc molt directe, amb passes de llarga distància buscant l'esquena de la defensa futsaliana.
El futsal disposava de la possessió i de les ocasions, així va ser com Karim adelantava als locals després d'una bona jugada col·lectiva. Els locals seguien dominant clarament el partit però en un servei de banda que no va tocar ningú i va entrar a portería l'arbitre del partit va donar gol interpretant que algú había tocat la pilota. Amb l'empat a 1 no es van perdre els nervis i es va seguir amb el mateix estil, així Karim anotaría el 2 a 1. Poc abans del descans, David Gonzàlez amb 2 gols seguits posava el 4-1.
Només començar la segona part Karim anotaría el 5 a 1 i el partit es calmaria per als locals, que d'aquí al final no passaríen problemes fins al final del partit amb el marcador favorable 9 a 1. Els altres gols seríen de David Manresa, Ruben domínguez i Karim que anotaría 2 més.