lunes, 18 de octubre de 2010

Tres punts i cap a casa!

El Juvenil, es va emportar el dissabte els tres punts de Casserres en un partit que va ser competit, i que finalment va acabar amb el resultat de 1-2. El pes del partit el va portar l'equip visitant, encara que sense gaire profunditat. Sobre els 15 minuts una jugada assajada de còrner va permetre a Alex Mula obrir el marcador amb un xut creuat. A falta de pocs minuts perquè acabés la primera part una pèrdua de pilota a la defensa del Futsal va deixar sol al pivot del FSCasserres contra Jaume Alguero, que va definir amb un xut a l'escaire que igualava el partit.
A la segona part, el juvenil va sortir a guanyar el partit, quan es portaven escassos minuts de la segona part Ricard Armengol va robar la pilota en la pressió i va definir amb un fort xut desde fora del àrea que el porter no va poder parar. El Futsal no es va tirar enrere i va seguir pressionant gairebé tota la segona part, en busca del tercer gol que va poder arribar en varies ocasions. En els minuts finals, l'equip local, per empenta va acabar fent retrocedir fins a mitg camp al juvenil, i encara que no va tenir ocasions
clares de gol, va poder empatar en algun xut llunya que Jaume va enviar a còrner.
Finalment la victoria se la va endur el Futsal Cervelló, que comença amb bon peu la temporada.