miércoles, 27 de octubre de 2010

El sènior B surt derrotat de Riudebitlles

El sènior B va caure per 1-0 davant el CFS Riudebitlles.
Dur revés per al filial cervelloní que va afrontar el partit amb moltes baixes, amb només 7 jugadors de pista.

El partit començava amb el domini de l'equip visitant, que disposava totalment de la possessió i de les ocasions, mentre que el CFS Riudebitlles es mantenia a mitja pista intentant sortir al contraatac. Tot i això, el Futsal amb una gran pressió i finalitzant tots els atacs no donava opcions a l'equip local. Es teníen ocasions clarísimes que no s'aconseguien aprofitar, alguns cops per encert del porter i altres per manca d'encert per part dels futsalians. Fins i tot Karim i Ruben van estavellar la pilota al pal en dues ocasions.
Amb el 0-0 es va arrivar al descans i la segona part seguía amb la mateixa tónica, un Futsal dominant i un Riudebitlles esperant al contraatac.
En una d'aquestes l'equip local es va poder avançar al marcador. Van robar la pilota a mig camp i en una jugada un tant confusa marxaría per banda esquerra un jugador del Riudebitlles que acabaría donant un passe de la mort a un company per a que anotés salvant la sortida de Dani.
Aquest gol va caure com una gerra d'aigüa freda als visitants que tot i això no es rendien i anaven en busca de l'empat. Nombroses ocasions son les que van tindre pero una bona actuació del porter local les va marrar. Per contra, l'equip local va tindre opcions de augmentar la distància al marcador amb un parell de contraatacs més que van acabar amb la pilota al pal.

Al final del partit, derrota per als futsalians en una pista difícil on més d'un equip es deixarà els punts.