domingo, 3 de octubre de 2010

L'infantil B perd en el seu debut a casa

L'infantil B va perdre a casa davant el CCR Santo Angel per 3 gols a 4. L'equip va començar el partit força adormit i el Santo Ángel va aprofitar-ho per dominar al partit i marcar 3 gols en els primers 15 minuts. A la recta final de la primera part, l'equip local es començava a posar les piles, però sense encert de cara a porteria.
A la segona part el Futsal va sortir més posat en el partit. Així Arnau Padullés anotaría el primer gol local, però en un contraatac el Santo Ángel augmentava la distáncia. Els de casa seguien imposant un ritme alt al partit amb una presió a tota la pista, de la qual Santo Ángel no podia sortir. Arnau Padullés anotava el seu segon gol després d'una bona jugada personal. El Futsal dominava i s'apropava al marcador, però seguia fallant ocasions força clares que costaríen el partit. Ja a l'ultim minut, Haitam posava el 3 a 4 definitiu amb un gran gol sense angle.
Al final dues parts molt diferents i errors que han de servir de cara al pròxim partit.