lunes, 4 de octubre de 2010

El sènior B guanya davant d'un primera

El sènior B va resoldre amb victòria per 3 gols a 1 el seu partit davant el CFS Sant Boi.
A la primera part, els dos equips van començar intentant imposar un ritme alt, presionant, tenint la pilota i buscant continuitat i profunditat en el joc, pero cap d'ells va disposar d'ocasions molt clares i les poques que va haver-hi van ser resoltes perfectament per ambdós porters.
La segona part va seguir molt igualada i serien els locals qui s'adelantarien mitjançant un fort xut de mitja distància de Ruben Domínguez que no va arribar a aturar el porter. Els dos equips tenien ocasions però sería el Sant Boi qui aconseguiría empatar en una distracció de la defensa local que deixaría a un jugador sòl que aconseguiría anotar per el pal curt de Dani Úbeda.
Poc després, Antonio tornaría a posar als locals per davant al marcador al anotar amb un fort xut després d'un servei de cantonada.
Els minuts avançaven i el Sant Boi seguía sense poder empatar així que l'entrenador visitant decidía provar sort jugant de 5. No els hi va sortir gaire bé ja que l'equip local els hi prendría la pilota i Marc Urbano aconseguiría anotar el tercer gol amb una genialitat finalitzant un contraatac.

En acabat, gran partit dels locals que es van mostrar molt contents per el seu joc davant d'un equip de categoría superior.

No hay comentarios: