lunes, 1 de noviembre de 2010

Al femení base li sobren 3 minuts davant el CFS Rubí.

El Rubí es va emportar els 3 punts del pavelló Xavier Ballber desfent l'empat a falta de 3 minuts.

El partit el començava dominant el CFS Rubí, que va sortir més posat en el partit i amb les idees molt clares.
Això ho van aprofitar les visitants per adelantar-se mitjançant un contraatac. El gol en contra va espavilar al Futsal que es va créixer i va posar més intensitat.
Els dos equips presionaven i això provocava que aconseguissin robar la pilota prop de l'àrea rival i per tant tindre nombroses ocasions. El Futsal en va tindre algunes de molt clares, però ni Astrid, ni Rocío, ni Noelia per dos cops les van poder aprofitar.
Amb el 0 a 1 i el partit molt obert s'arribava al descans.

La segona part seguía amb una intensitat molt alta i amb ocasions per ambdós equips. Sería el Futsal qui aconsequiría el gol mitjançant una gran jugada d'Astrid que encararía a la portera i picaría la pilota davant la sortida d'aquesta.
Amb l'empat el partit es va tornar molt boig, amb anades i tornades d'una portería a l'altre, però unes vegades per el poc encert de les atacants i altres per el gran encert de les porteres no es movia el marcador.
A falta de 3 minuts però, un bon contraatac del Rubí acabava amb una jugadora visitant enviant la pilota al pal, el refús acabaría al pal per segon cop i un altre refús era aprofitat per una altra jugadora per anotar l'1 a 2 definitiu.

Al final, un partit molt competit i amb molta emoció fins al final.