martes, 16 de noviembre de 2010

Anàlisi de la jornada: 13 de novembre

-El benjamí B va caure per 9 a 1 a casa de la Institució la Miranda amb un gol de Daniel que ja en porta 3. Els futsalians van plantar cara a un equip de segon any més rodat.
-El benjamí A va empatar a 4 a casa davant l'Antoni Gaudí amb 3 gols de Roger i un de Nil. Es resisteix la primera victòria per l'equip del Pere Enric.
-L'aleví B va guanyar al Verge del Roser per 3 a 4 amb gols de Gerard (3) i Oriol. Amb aquest resultat, empaten a punts amb el CEIP l'Olivera al capdavant de la classificació. Els dos equips es trobaràn a la següent jornada.
-L'aleví A es va imposar a casa del FS Molins 99 per 3 a 7 en un partit que afiança a l'equip de Dani Úbeda a la part alta de la classificació. Els gols van ser de Marc (3), Guillem Prat (2), Xavi i Oriol.
-L'infantil B va caure a casa davant l'AMPA Mare de Déu del Carme per 0 a 5. La bona noticia es la recuperació d'Arnau Padullés després d'una lesió que l'ha tingut inhabilitat un mes.
-L'infantil A va derrotar al CE Futsal Vicentí i aconsegueix una victòria més per seguir líder a falta de conèixer el resultat del CFS Sant Andreu.
-El femení base ha descansat aquesta jornada.
-El cadet va guanyar per 3-4 a casa del CFS Mil·lènium Viladecans en un partit on anava perdent 3-0 a la mitja part. Els gols de la remontada van ser de Tariq (2), Raul i Guillem. Aquest resultat els permet col·locar-se quarts a la classificació.
-El cadet/juvenil femení va aconseguir la seva primera victòria de la temporada al imposar-se per 2-1 al FS Sant Just. Cristina i Sara van anotar per a les locals.
-El juvenil a treure un empat a 2 de casa del Sala 5 Martorell. Resultat que sembla poc després de les nombroses ocasions visitants. Ricard va anotar els 2 gols visitants.
-El sènior femení va donar la sorpresa derrotant al CF Castellgalí per 0 a 1. Fins al partit, les locals eren líders del campionat havent guanyat tots els partits. El gol de les futsalianes va ser obra de Saray al rematar un servei de cantonada executat per Cintia.
-El sènior B va caure derrotat no sense polèmica a casa del CE Palson Collbató. El resultat va ser d'1 a 0 amb un gol de penal per mans inexistents. Tot i ser la 4ª derrota consecutiva de l'equip Cervelloní, les millores en el joc van ser notables.
-El sènior A va aconseguir 3 punts en vèncer a l'AE Xarxa per 3 gols a 1. L'equip de Primitivo Ardid va patir els ultims minuts amb 2-1 al marcador, però David Jodar va anotar a falta de poc temps el 3 a 1 després d'un refús d'un 10 metres. Els altres gols van ser d'Albert i Joel.

No hay comentarios: