martes, 30 de noviembre de 2010

El cadet aconsegueix una important victòria.

El cadet es va imposar per 6 a 2 al FS Montbui en un bon partit de l'equip local que va desaprofitar nombroses ocasions.

El Futsal començava dominant amb la major part de la possessió de la pilota, mentre que el FS Montbui esperava la seva oportunitat al contraatac.
Seríen els locals qui s'avançaríen al marcador quan Guillem va finalitzar una gran jugada col·lectiva. Amb aquest resultat el Futsal no tenía prou i poc després arrivaría el segon, també de Guillem després d'una gran jugada de David on ell sol va marxar de 3 contraris i davant del porter va cedir cap al mateix Guillem que anotaria a porteria buida. Els locals seguíen dominant però no conseguiríen cap gol, així que amb el 2 a 0 al marcador i moltes ocasions fallides per els nostres s'arrivaba al descans

La segona part s'iniciava amb la mateixa tònica: uns locals dominadors i amb ocasions i uns visitants que es veien superats a cada jugada. Una d'aquestes la va aprofitar David Sagrera per anotar el tercer dels locals. Amb aquest resultat i una clara superioritat en el joc dels nostres el partit semblava finiquitat. Però el Montbui no es rendía i en dues jugades aïllades (una d'elles un golàs per l'escaire) van posar el marcador 3-2 i la por al cos dels futsalians que semblava que es desesperaven, però la major qualitat tècnica dels jugadors locals es va imposar i després de nombroses ocasions, David Sagrera tornava a distanciar al seu equip al marcador. Montbui seguía estant segur de les seves posibilitats i va apretar, pero Raúl va anotar el cinquè del seu equip en un contraatac.
Aquest gol va enfonsar als locals que ja nno es veien capacitats per remontar i així David Sagrera va anotar el seu tercer gol particular i el sisè del equip per posar el marcador final 6-2.

Gran victòria local que es podría haber complicat després de desaprofitar nombroses ocasions.
Amb la derrota d'ahir del CFS Molins 99, de guanyar la setmana que bé els nois de Joan Piña pujaríen al capdavant de la classificació (lloc que ara mateix ocupa Can Tito Vilanova amb un partit més).

No hay comentarios: