miércoles, 10 de noviembre de 2010

Anàlisi de la jornada: 6 i 7 de novembre

-El benjamí B va tindre descans aquesta setmana.
-El benjamí A va tornar a caura per segona vegada consecutiva tot i mostrar millor joc que el rival, el resultat va ser de 4 a 1 amb gol de Roger.
-L'aleví B va derrotar al FS Molins 99 per 5 gols a 2. La millor noticia del partit va ser el debut dels jugadors del benjamí B Daniel, Balta i Ferran. Els gols van ser de Dani Bravo (2), Gerard i dels debutants Balta i Ferran.
-L'aleví A segueix contant els seus partits per victòries. Aquest cop davant el FS Gelida Industrial per 8 a 4 amb gols d'Ahmed (4), Guillem Prat, Oriol, Ivan i Xavi.
-L'infantil B va caure per 5 a 2 a la pista del SE Boscos Salessians en el seu primer partit de la fase.
-L'infantil A segueix al capdavant de la classificació (juntament amb el FS Sant Andreu) després de derrotar per 1 a 10 al FC Oló. Van marcar Ares (4), Marcos (3), Albert (2) i Joan Sànchez.
-El femení base va caure a la difícil pista del CN Caldes de Montbui per 12 gols a 0.
-El cadet va guanyar al FS Bar Mi Casa per 6 gols a 2 després de remontar un 0-2. Amb aquesta victòria consecutiva segueixen escalant llocs i ja són cinquens. Els gols van ser de David (3), Raúl, Tarik i Roger.
-El cadet/juvenil femení va perdre per 2-0 a la pista del CFS Sagarra.
-El juvenil va guanyar 4 a 1 al FS Gpelida Industrial. Amb aquest resultat els futsalians es mantenen tercers a la classifiacció.
-El sènior femení, tot i mostrar un gran joc, va caure per 4 a 1 a la pista del FS Navàs amb gol d'Andrea. Aquest resultat les manté a la zona mitja/baixa de la classificació.
-El sènior B segueix amb la mala ratxa i va perdre per tercera setmana consecutiva, aquest cop per 0 a 5 davant de l'AFS Guardiolenca.
-El sènior A va ser derrotat per el FS Cornellà per 3 a 2 amb gols d'Albert i David Jodar. Amb aquest resultat es mantenen a la zona mitja de la classificació.

No hay comentarios: