lunes, 29 de noviembre de 2010

Anàlisi de la jornada: 27 i 28 de novembre.

-El benjamí B va aconseguir un meritori empat a casa (2-2) davant de l'EFS Blanc Blava Sant Joan Despí. El partit es va posar molt malament per als futsalians amb un 0-2 a favor dels visitants, però en els darrers minuts del partit els locals aconseguiríen igualar el marcador. Ferran i Baltasar van ser els encarregats d'anotar els dos gols locals.
-El benjamí A ser derrotat per 2-7 davant el fort FS Corbera, el líder imbatut del seu grup. Els locals van plantar cara en alguns instants del partit, però la superioritat tècnica i física d'alguns dels jugadors visitants va decantar la balança al seu favor. Roger i Miquel van anotar els gols.
-L'alevi B també va caure derrotat davant del FS Corbera per 3 gols a 5 en un partit que va estar marcat per el poc encert dels locals davant de portería. El Corbera, amb un partit molt físic i plantejat al contraatac es van endur els 3 punts. Per part del Futsal van marcar Gerard, Roger i Oriol.
-L'aleví A és líder del seu grup després de guanyar 2-4 a casa del CE Abrera amb gols d'Ahmed i Marc per partida doble, en un partit on l'arbitre, que es va inventar un penal amb 0-3, va donar forces a l'equip local, però els nostres van saber aguantar i es van endur tres punts per seguir lluitant adalt.
-L'infantil B es va deixar remontar un partit davant del CFS Esparraguera que guanyava 3-1 a la mitja part per acabar perdent 3-4. L'equip patía les baixes d'Adrià ausent i de Nahuel lesionat. Adrian Díaz va ser l'encarregat de defensar la portería local. Tot i acabar perdent el partit, les sensacions van ser bones ja que es veu una millora cada día més notable. Aitham de falta i Arnau Padullés per partida doble van anotar els gols.
-L'infantil A va derrotar a l'ACF Guardiolenca per 7 gols a 2. Els nois de Primi i Ferran es consoliden al capdavant de la classificació amb una victòria contundent davant d'un equip que es va posar per davant. Joan Sánchez va fer un hattrick, mentre que Joan Sagrera i Marcos van fer un doblet cadascun.
-El femení base va perdre a casa per 0 a 2 contra el CE Escola Pía de Sabadell. Al igual que la setmana passada, l'equip local va dominar gran part del joc i va disposar de moltes ocasions que no van aconseguir materialitzar. Tot i això, l'equip de David i Dani està demostrant que va a més cada día.
-El cadet va guanyar a casa al FS Montbui per 6-2. L'equip va començar molt bé amb un 3-0 i molt bon joc i tot i que només començar la segona part els visitants es van posar 3-2, l'equip local van saber finiquitar el partit. De guanyar la setmana que bé, el cadet serà el nou líder del seu grup. David Sagrera (3), Guillem (2) i Raul van anotar els gols.
-El cadet/juvenil va guanyar el clàssic davant l'AE Vallirana. Es va veure un partidàs al pavelló Xavier Ballber on el Futsal es va imposar per 3-1 en un partit força igualat que va guanyar qui va tindre més efectivitat. Cristina Úbeda i Sara en dues ocasions van anotar els gols per a un equip que rep una dosi d'autoestima.
-El juvenil va perdre el partit a casa del CFS Amics de Vallirana. Ricard va anotar l'unic gol visitant d'un partit amb molta tensió tant al camp com a la grada.
-Un sènior femení amb moltes baixes (fins a 4, contant les dues porteres) va caure a la pista de les segones classificades, el FS Piera, que es va posar per davant amb un gol al poc de començar el partit.
-El sènior B va caure derrotat a la pista del CFS Molins 99 per 6 a 2. Una bona primera part que va acabar amb empat a 2 va ser la bona noticia de l'equip futsalía. Per contra, en una nefasta segona part es va regalar el partit. David Gonzàlez i David Manresa van anotar els gols.
-El sènior A va guanyar el FS Sant Just en un final no apte per cardíacs. Després de d'avançar-se al marcador als 50 segons i de dominar clarisimament durant tot el partit, a poc del final els locals es van deixar remontar 1 a 2 a falta de 2 minuts, però no es van rendir i en els 30 segons següents al gol visitant, es van anotar 2 gols que posarien el 3 a 2 final.