lunes, 1 de noviembre de 2010

Anàlisi de la jornada: 30 i 31 d'octubre

-En el seu debut en partit oficial (segon partit de l'equip), el benjamí B va aconseguir un empat a la pista del FS Molins 99 amb un doblet de Daniel i un altre gol d'Adrià.
-El benjamí A en canvi va caure davant el FS Sant Andreu en el que també era el debut a la competició, els golejadors van ser Nil i Dylan, que van anotar per partida doble.
-L'aleví B segueix amb la bona dinàmica i va treure un empat a la difícil pista del AEJ Riera en el que era la primera jornada de la primera fase dels jocs escolars. Oriol també va anotar per partida doble.
-L'aleví A va ajornar el seu partit davant el CFS Pavelló Castellterçol per falta de jugadors a causa del pont.
-A l'infantil B li tocava descans degut a que en el seu grup de lliga el nombre dels equips es impar.
-L'infantil A segueix contant els seus partits per victòries, el que els permet estar al capdavant de la classificació juntament amb el FS Sant Andreu. Aquesta setmana va derrotar a l'EFS Daina Isard per 4 a 2 amb dos doblets de Joan Sànchez i Marcos.
-El femení base va tornar a caure derrotat, aquest cop davant el CFS Rubí. Astrid va fer el gol per a les futsalianes. Tot i això, es va veient una notable millora en l'equip.
-El cadet masculí va aconseguir una abultada victòria davant el FS Gelida Industrial per 0 a 9 amb un hat-trick de Guillem i un doblet de Tarik. Van arrodonir la victòria Albert, Roger, David i Raúl. Aquest resultat els permet situar-se a la zona tranquila de la taula.
-El cadet/juvenil femení no va jugar el seu partit contra el PB Montserrat-Monistrol degut a que l'equip visitant va haver d'ajornar el match.
-El juvenil va aconseguir una victòria per 1 a 3 davant el FS Puigcerdà que els situa a la zona mitja de la classificació. Jordi va anotar 2 gols i Ricard va fer el tercer.
-Les noies del sènior femení van aconseguir la seva primera victòria a casa davant el FS Transcasseres amb un gol de Cintia. Aquests 3 punts els permeten pujar llocs cap a l'ecuador de la classificació.
-El sènior B va caure derrotat per segona jornada consecutiva com a visitant. Aquest cop davant el PB Iniesta 24 per 5 a 4 amb 2 gols de Karim, un altre de Gerard i un altre de Ruben.
-El sènior A va aconseguir una treballada victòria per tercera jornada consecutiva, aquest cop davant el CCR/Col·legi Santo Ángel per 4 gols a 2 amb gols de David Jodar, Albert i Joël, que va anotar per partida doble.

No hay comentarios: