lunes, 22 de noviembre de 2010

Anàlisi de la jornada: 20 i 21 de novembre

- El benjamí B va caure davant l'AE Vallirana per 4-7 amb 3 gols d'Àlex Fernàndez i un en pròpia porta. Tot i la derrota, l'equip millora dia a dia.
- El benjamí A va aconseguir 3 punts a la pista del CFS Bar Mi Casa que els permeten pujar l'autoestima. El resultat va ser de 3-5 amb gols de Roger (2), Nil (2) i Oriol.
- L'aleví B va obtindre 3 punts més al derrotar per 8-2 al CEIP l'Olivera. Gerard va anotar ni més ni menys que 6 gols, mentre que Àlvaro i Oriol van anotar els altres.
- L'aleví A segueix al capdavant de la classificació al guanyar per 4-1 a l'AE Martorell. Els gols van ser 2 d'Ivan, un d'Ahmed i un altre de Xavi.
- L'infantil B es va emportar una golejada del CFS Corbera. 12-0 va ser el resultat a la pista d'un equip molt superior.
- L'infantil A va derrotar per 11 gols a 1 a l'AE Martorell. Joan Sànchez (4), Joan Sagrera (3), David, Marcos, Ares i Albert van anotar els gols. Amb aquest resultat segueix el pols amb el CFS Sant Andreu de la barca per la primera plaça.
- El femení base va caure 2-0 davant el FS Bar Mi Casa, en un partit on les nostres noies van merèixer molt més.
- El cadet es va imposar 5-3 al FS Sant Andreu de la Barca i segueix el camí adequat per lluitar pel titol. Guillem va firmar un doblet mentre que Tariq, David i Albert van anotar els altres 3.
- El cadet/juvenil femení, amb diverses absències, va perdre 2-0 envers el Fundació Esportiva Privada Arrels després del llarg viatge a Solsona. 
- El juvenil va superar 3-0 al Mil·lenium Viladecans en un partit perfecte dels locals, que es col·loquen segons a la taula. Dos gols van ser de Pol i un d'Àlex.      
- El sènior femení no va aconseguir puntuar a casa en la visita del Can Colapi de Terrassa, 0-1.      
- El sènior B es va retrobar amb la victòria després de remuntar un 0-2 davant el PB Pla del Penedés. 6-2 final amb gols d'Edu i Karim per partida doble i de David González i Sergi.      
- El sènior A no va poder continuar la seva bona ratxa en perdre 4-3 amb el CFS Castellar 04 Atlètic en un partit que es va perdre en el últims instants. Els gols van ser de Marc i Oriol, aquest últim en dues ocasions

No hay comentarios: