miércoles, 23 de febrero de 2011

3 punts més per al sènior B

El sènior B va remontar un resultat de 0-2 per imposar-se 3-2 al CFS Riudebitlles.

Els homes de Dani Cabrera van començar el partit dominant pero dos contraatacs va posar al Riudebitlles per davant en el marcador.
Semblava que sortíen els nervis al conjunt futsalià que veia com podíen tornar-se a escapar els 3 punts de Cervelló.

Però una gran jugada de falta d'en Karim i en Jorge posava el marcador 1-2 just quan s'arribava al descans.
A la segona part, el Futsal va créixer defensivament i això va fer que encara dominés més el partit.
Karim anotava el segon gol particular i col·lectiu després d'una bona jugada de l'equip i posava l'empat al marcador.
Qualsevol equip podría haver guanyat, donades les ocasions a ambdues porteríes.
Però poc abans del final, quan amb prou feines quedaven 2 minuts, Joan Piña posava el tercer gol al caseller local i donava la tercera victòria consecutiva als Cervellonins.