miércoles, 16 de febrero de 2011

Jaume Algueró ens analitza l'actualitat del Juvenil.

Jaume Algueró, jugador del juvenil ens dóna la seva opinió sobre el partit que van guanyar davant el FS Jardineria Corriu Casserres per 4-1

1.-Què ens pots comentar del partit?

El començament va ser genial. Posar-se 4-0 en els primers 10 minuts fa que el partit sigui molt més fàcil. Després el partit va cambiar completament i ho vem pasar molt malament en alguns moments de la segona part, però gràcies a tots plegats el partit es va treure endavant.

2.-Què destacaries del teu equip?
Destacaria la gran efectivitat i la velocitat de joc al principi del partit, que va fer que ràpidament ens coloquèssim 4-0 al marcador, encara que per sobre d'això destacaria la unitat que va tenir l'equip en els moments difícils de la segona part.

3.-I del rival?
El Casseres en general em va semblar un bon equip, ja que en ningun moment es va donar per vençut i va estar donant guerra durant els 50 minuts.

4.-Esperàveu aquest resultat?
La veritat que sí, sabíem que erem superiors a ells, que jugavem a casa i que aquests partits no es poden perdre si es vol estar el més amunt possible a la classificació.

5.-Aquesta setmana toca el PM FS Martorell, rival difícil, no?
És un dels partits més importants que ens queda en aquesta temporada, son els líders i això es sinònim de partit difícil, sabem que al seu camp es molt difócil treure punts per l'ambient que tenen. Al partit d'anada ja els hi vam posar les coses difícils i creec que l'equip te les suficients ganes, motivació si sobretot la qualitat per treure aquest partit, estic segur que tornarem amb algo positiu de Martorell.

6.-Com estàs veient la temporada de l'equip en el pla col·lectiu?
Només cal mirar la classificació, estem molt adalt i això vol dir que el treball i les coses que estem aprenent amb l'Edu s'estan aplicant al camp i estan donant resultats, aquest any s'està veient un Juvenil molt diferent al de els anys anteriors...

7.-Os vau marcar algun objectiu a l'inici de la temporada? S'està complint?
L'objectiu per part de tot l'equip era el d'estar adalt a la classificació o pujar de categoria, de moment estem ben encaminats i crec que aquest any podem donar una alegría a tothom.

8.-Descatacaríes a algun company? Per què?
El futbol sala es un esport de 5 jugadors... Però tothom sap i el propi equip sabem que el treball del Ricard i del Jordi és molt important. El Ricard dóna l'equilibri defensiu que neccesitem i el Jordi ens dóna gols. Penso que son dels millors jugadors de la lliga.

9.-A nivell individual, com valores la teva temporada?
No crec que això sigui cosa meva, però em trobo cada vegada millor, amb més confiança a mesura que passen els partits ja que la dinàmica de l'equip m'ajuda a ser més segur i penso que la meva temporada està sent bona perè estic segur que encara serà millor a mesura que passin els partits.

Moltes gràcies i esperem que tingueu sort i molts èxits!