miércoles, 23 de febrero de 2011

Primi Ardid ens analitza l'actualitat de l'infantil A

Primi Ardid, entrenador de l'infantil A, ens dóna la seva opinió sobre el partit que van guanyar davant l'AE Vallirana per 11 a 1.

1.-Què ens pots comentar del partit?
A la primera volta es va patir molt. Vam guanyar 1 a 2, i demanant l'hora a l'àrbitre! Va ser el nostre pitjor partit fora. Es va jugar molt malament i fins i tot podíem haver empatat. Per tot això, vam parlar de sortir molt concentrats, intensius, controlant el ritme del partit, però, sense oblidar passar-ho bé!

2.-Què destacaries del teu equip?
Estaven molt motivats perquè es tractava d'un derby, i més després del mal partit de la primera volta. Tenien moltes ganes de jugar, fer-ho bé i guanyar!

3.-I del rival?
És un equip amb jugadors de primer any i alguns nois de 6è. Els seus objectius són diferents als nostres. Nosaltres ja hem passat per la seva situació també.

4.-Esperàveu aquest resultat?
Teníem confiança amb l'equip i el seu joc. Estan entrenant molt bé i això es veu en els resultats de la temporada. Esperàvem en primer lloc jugar bé, i després guanyar.

5.-Com estàs veient la temporada de l'equip en el pla col·lectiu?
Estem molt contents amb l'esforç i treball de tots en general. Sempre cal millorar algun aspecte, però tant el Ferran com jo estem molt satisfets.

6.-Destacaríes alguna cosa de l'equip?
Que tots són molt bons nois i bons estudiants. I que entre ells hi ha una molt bona relació.

7.-I a algun jugador? Per què?
Tots. Estem contents amb tots!

8.-Us vau marcar algun objectiu a l'inici de la temporada? S'està complint?
L'objectiu és el mateix que la temporada passada. Seguir ensenyant a jugar a fútbol sala sense oblidar la seva educació i formació com a persones. Aquest és el gran objectiu per sobre de tots, i que disfrutin de l'esport que els hi agrada i han triat. D' altra banda, i a nivell competitiu, sabíem que la temporada passada eren infantils de 1er any i seria un any difícil. Enguany són de segon any, i s'ha notat molt. Amb sinceritat pensàvem que podíem acabar entre els cinc primers, però la temporada de moment està per sobre de les nostres expectives inicials. Confíem acabar tan bé com fins ara! Però sobre tot volem que aprenguin, s'ho passin bé i es formin.


Moltes gràcies i esperem que tingueu sort i molts èxits!

Gràcies per l'entrevista,
PRIMI

No hay comentarios: