miércoles, 16 de febrero de 2011

Anàlisi de la jornada: 12 i 13 de febrer de 2011

-El benjamí B va començar la segona fase amb derrota. L'equip futsalià es va veure superat per l'Antoni Guadí B amb un resulat de 5-8 on Àlex Fernandez i Ferrán en dues ocasions i Arnau Caballero en una, van anotar els gols.

-El benjamí A tampoc va començar bé i va ser derrotat per l'Antoni Gaudí A per 8-3. Roger (2) i Nil, van anotar els gols.

-L'aleví B va imposar-se al Joan Bardina per 9 gols a 1. Bon partit dels locals que agafen confiança de cara a la segona volta. Els gols van ser de Guillem Prat (5), Oriol (2) i Gerard (2).

-L'aleví A va derrotar al CE Futsal Monistrol per 2-0 amb gols de Guillem i Sergi. L'equip de Dani Úbeda segueix al grup capdavanter de la classificació.

-L'infantil B va aconseguir una gran victòria en el primer partit de la segona fase. 2 a 8 va ser el resultat en un bon partit dels nois de Sergi Poyatos i David Gonzàlez. Els gols van ser anotats per l'Arnau Padullés (3), Adrián (2), Aitham (2) i Brahim.

-L'infantil A va emportar-se els 3 punts de la pista del FS Joan Maragall amb un resultat d'1 a 7 amb doblets de Joan Sànchez, Joan Sagrera, Ares i un gol de Marcos. L'equip de Primi i Ferrán es aventatge en 5 punts al seu màxim perseguidor, el FS Sant Andreu.

-El femení base va caure a la pista del CFS Palau-Solità i Plegamans per 7-1. Les visitants van començar bé el partit posant-se per davant i arribant al descans amb un resultat de 2 a 1. Però el cansament de les colònies va pasar factura a la segona part. Rocío va anotar el gol futsalià.

-El cadet va emportar-se un complicadíssim partit davant el CFS Molins 99. L'equip de Joan Piña es va imposar per 4-3 amb gols de Raúl, Roger, David i Guillem. Ara el cadet segueix capdavanter però seguit de prop per el CFS Mil·lènium Sport Viladecans.

-El juvenil va derrotar al FS Jardineria Corriu Casserres per 4-1 amb doblet de Jordi i gols de Pol i Ricard. Ara per ara, l'equip es troba tercer classificat empatat a punts amb el segon, el FS Capellades.

-El cadet/juvenil va aconseguir els 3 punts de la pista del PB Montserrat-Monistrol aconseguint una victòria per 2-0 on els 2 gols es va anotar Aida. L'equip femení agafa aire i s'apropa a la zona mitja de la taula.

-El sènior B va endur-se una victòria per 0-5 de la pista del FS Piera. Karim (2), Gerard, Jorge i David Manresa van anotar els gols per l'equip de Dani Cabrera que aconsegueix la segona vitòria consecutiva.

-El sènior A va derrotar per 4-3 al segon classificat, el CE Alheña. Gran partit dels futsalians que es col·loquen cinquens a només 2 punts del segon classificat, el mateix Alheña.

-El sènior femení va ser derrotat a casa del líder, la UEFS Manlleu, per 3-1 amb gol de Gemma. Amb aquesta derrota, l'equip de Pere Enric es manté a mitja taula.

No hay comentarios: