miércoles, 23 de febrero de 2011

Anàlisi de la jornada: 19 de febrer de 2011

-El benjamí B va anar a jugar a la pista de l'AEJ Riera, però un error en la direcció del camp va fer que el partit no s'arrivés a disputar.

-El benjamí A va caure derrotat per 1-7 en la visita de l'Escola Daina Isard. L'equip de Pere Enric va plantar cara durant els primers minuts a un equip superior que es va acabar fent l'amo del partit. Roger va anotar el gol. L'equip ara es cinqué a la classificació.

-L'aleví B va derrotar per 1-5 al FS Sant Just amb gols de Gerard (3), Ivan i Álvaro. Mal partit dels visitants que tot i així van aconseguir una victòria que els deixa primers de grup.

-L'aleví A va tenir descans aquesta setmana. L'equip segueix cinqué.

-L'infantil B no va jugar aquesta setmana fruit de que l'equip visitant va demanar ajornar el partit.

-L'infantil A va superar amb molta facilitat el derby contra l'AE Vallirana i va acabar guanyant per 11 gols a 1. La superioritat de l'equip futsalià va ser tal que fins i tot es va permetre practicar el joc de 5, en el tram final, on va rebre l'únic gol en contra. Joan Sanchez i Joan Sagrera van anotar 3 gols cadascún, Dani i Albert dos i Marcos un. L'equip segueix líder a 5 punts del FS Sant Andreu de la Barca.

-El femení base, mostrant un cop més la seva evolució, van perdre 2-5 contra la FPE Arrels, l'equip de Solsona. En la primera part va destacar el treball defensiu, fruit de la pressió de les visitants. La segona part va estar més igualada en atac, on Àstrid aconseguí dos gols, un de falta i un amb pase de Sònia.

-El cadet va descansar aquesta setmana. L'equip de Joan Piña encara es líder a 3 punts del CFS Sport Mil·lènium Viladecans que té un partit menys.

-El juvenil va perdre per 6-2 a casa del líder, un AEPM FS Martorell que es va mostrar millor durant tot el partit. Jordi va anotar ambdós gols visitants en un partit en el que els cadets Raúl i David van debutar amb bona nota. L'encontre es va veure empanyat per la mala actuació del públic local, que va estar escupint, provocant i llençant objectes a la banqueta visitant. L'equip futsalià segueix a només 2 punts de l'ascens.

-El cadet/juvenil va caure derrotat davant el CFS Sagarra per 0-2. L'equip de Joel va evidenciar la falta de forçes fruit de les 2 baixes que patíen i que deixaven l'equip amb només 6 jugadores.

-El sènior B va aconseguir la tercera victòria consecutiva en imposar-se per 3-2 al CFS Riudebitlles. El partit es va trobar amb un 0-2 en contra, però just abans del descans retallava distàncies y ja en la segona part amb una defensa sòlida i amb bones combinacions atacants es va endur el partit per 3-2. Karim marcà dos dels gols, Joan Piña el definitiu.

-El sènior A tampoc va jugar en ajornar-se el partit davant el FS Sansur fins al 5 de març. De guanyar aquest partit, l'equip es col·locaría a només un punt de l'ascens.

-El sènior femení va aconseguir un bon empat 0-0 a casa contra el CD Can Parellada, un equip situat 5 posicions per sobre a la taula classificatòria. Les noies de Pere Enric van fer un gran treball i van aconseguir puntuar, sempre important.