miércoles, 23 de febrero de 2011

L'alevi B guanya a Sant Just

L'aleví B va derrotar per 1-5 al FS Sant Just en un partit gris.

L'equip visitant començava ràpidament a fer-se amb el domini de la pilota i amb les ocasions, però una gran actuació del porter local i un contraatac va permetre al FS Sant Just posar-se per davant al marcador.
Tot i no realitzar un gran joc i trobar-se sense idees en atac, els nois de David Alsedà i David Gonzàlez seguíen tenint el domini de la pilota i amb això les ocasions.
Al segon quart, una gran jugada de Gerard posava l'empat al marcador. Poc després, Álvaro anotava el 2-1 en finalitzar un contraatac amb asistència de Dani Bravo.
Amb el 2-1 s'arribava al descans. El Futsal va començar la segona decidit a sentenciar el partit però el bon porter del FS Sant Just i els pals impedíen augmentar la renta al marcador.
Quasi al final d'aquest tercer quart, Gerard anotava el seu segon gol particular a pase d'Ivan.
El quart quart va començar amb el Futsal esperant un contraatac per matar el partit, cosa que va arrivar en un passe llarg d'Alvaro per a Gerard que anotava col·locant la pilota per sota les cames del porter.
Ja quasi al final, a la sortida d'un corner, Gerard xutava suaument desde llarga distància i Ivan posava la punteta per desviar la pilota per sobre del porter i anotar el cinqué gol dels futsalians.

3 punts més que permeten a l'equip Cervelloní posar-se capdavanter del seu grup.