miércoles, 15 de mayo de 2013

David Gonzàlez: "Hem tingut un cap de setmana de bon futsal" #AlevíA

Bons partits en quant a joc els que vam realitzar dissabte davant l'AEE Daina Isard i diumenge davant la PBB Despí.

ALEVÍ A 2 - 2 AEE Daina Isard (Balta 2)

Ens visitava un dels equips de la part baixa de la classificació i la manca de gol ens va fer perdre 2 punts.

Vam realitzar un bon partit i vam marxar al descans amb un 2-0 favorable, amb doblet d'en Balta però amb nombroses ocasions errades.
A la segona part, més del mateix. Molt de joc a pista contrària, bones idees en atac però no arribàvem a materialitzar amb encert.
Poc després de començar, en un contraatac van retallar distàncies. Nosaltres vam seguir amb la mateixa tònica però a pocs minuts del final, en un altre contraatac, ens van empatar.
Ja a l'últim minut el mateix Balta, de falta directe, va estavellar una pilota al travesser, la qual dubtem si el bot que va fer després de picar va ser dins o fora de la porteria.

Tot i així, en un partit clarament dominat, vam deixar-nos empatar.

PBB Despí 1 - 3 ALEVÍ A (Roger 2, Àlex)

Partit a una pista complicada, davant un equip sempre competitiu.
En quant a futbol sala, un dels nostres millors partits de la temporada. Possessions llargues, amb criteri, sense posar-nos nerviosos...

Ens va costar 7 minuts posar-nos per davant mitjançant en Roger. El partit va ser molt similar al de dissabte, molta possessió, molt d'atac, moltes ocasions, pals, aturades del porter... Però sense tenir sort de cara a porta.
Al descans vam marxar amb 1-0.
Vam repassar els errors que havíem comès el dia anterior per tal de que no ens tornès a passar i va funcionar. Molt més conscienciats en la pèrdua de pilota i en la finalització de jugades per no cedir contraatacs.
No vam patir més del compte i poc després de l'inici de la segona part, Àlex, en una jugada personal, va anotar el segon que ens donava tranquil·litat. Seguint amb el bon joc i una gran pressió que ens donava molta facilitat per robar pilotes prop de l'àrea rival, Roger va anotar el tercer.

Poc abans del final ens van aconseguir anotar amb un golàs de falta directe que va entrar per tot l'escaire, però ja no els hi va donar temps a més.

Molt content amb la feina dels nois en un cap de setmana on hem practicat molt bon futbol sala i on seguim millorant el joc i els conceptes setmana rere setmana.