jueves, 9 de mayo de 2013

Primi Ardid: "Derrota dolorosa en un partit vibrant" #SèniorA

SÈNIOR A 6 - 7 AECS L'Hospitalet

Vam decidir plantejar un partit valent, atrevit, vistós per l'espectador i  sense especular tàcticament. El resultat ho diu tot, 6 a 7 a favor dels visitants que aconseguien la victòria a falta de 23 segons per acabar.  Duel vibrant on penso que els espectadors van gaudir d'un emocionat partit.

Nosaltres vam jugar amb la pressió alta durant la majoria del partit, i ells, per manca d'efectius, van jugar al mig camp. Al començament de la primera part ells van estar més encertats i nosaltres perdíem massa pilotes. Tot i això amb una bona jugada de transició Albert Gutiérrez fa el 1 a 0 (minut 4 i 45 seg.). Aquest fet no provoca una reacció positiva en el nostre joc i l'equip visitant en tres minuts capgira el resultat inicial 1 a 2. Les rotacions i descansos milloren l'equip i tenim uns bons minuts on aconseguim nosaltres donar-li la volta al partit (3 a 2, Karim i David Jodar). Els darrers 10 minuts de la primera part hi ha una igualtat en el joc però a manca de 20 segons fallem d'una ocasió claríssima per anar al descans amb 4 a 2.

Al descans parlem de corregir els errors de la primera part, i sobre tot sortir ben forts i marcar un alt ritme de joc en la represa del joc.  La nostra sortida és un desastre, i l'equip encaixa en 6 minuts un parcial de 3 a 0. Els visitants es posen 3 a 5. Els canvis introduïts en l'equip coincideixen amb uns molt bon minuts de joc després de la desfeta inicial, i en 9 minuts li donem novament la volta al marcador, i ens posem 6 a 5 ( gols de Alex Rizos, Eduard Malaret i Albert Gutiérrez).

Falten per jugar 6 minuts i els visitants amb un acte de valentia comencen a jugar de 5. L'equip es posa nerviós i insegur però defensa correctament les primeres jugades. Tenim alguna ocasió per marcar al recuperar de 5 però no tenim punteria. Finalment, els visitants ens empaten a manca de 3 minuts per acabar el partit (6 a 6).

Amb el mateix esperít ofensiu i valent que hem jugat tot el partit,  decidim jugar de 5 els minuts restants, per contrarestar el seu joc de 5. Dominem el temps i el joc i disposem d'una molt bona ocasió per marcar el setè gol, però a manca de 23 segons, i atacant nosaltres de 5,  recuperen una pilota i ens marquen el definitiu 7 a 6.

Felicitar a l'AECS Hospitalet per la seva victòria.  Derrota dolorosa en un partit vibrant, emocionant, amb molts gols, on hem arriscat per guanyar els 3 punts però ens a faltat una mica de sort.  Els jugadors, en general, s'han buidat en el camp però l'equip ha de ser més regular i constant en el seu joc, perquè tenim fases molt bones amb parts molt dolentes.

Agrair a tots els espectadors la seva assistència, i preparar-nos per gaudir al màxim dels dos propers partits contra el segon (Alheña) i el virtual campió de la lliga CCR.