jueves, 9 de mayo de 2013

David Gonzalez: "Vam saber sentenciar el partit" #Juvenil

Acció SM - FS Montsant 1 - 7 Juvenil

Partit sense gaires complicacions per al nostre Juvenil, que es presentava al poliesportiu Bon Pastor amb només 2 canvis, degut a lesions i temes laborals.
Bons minuts de joc i la sort que ens falta en la majoria de partits fora de casa van fer que poguéssim emportar-nos la victòria còmodament.
Marxant 0-2 al descans, no ens vam posar nerviosos davant els intents d'embestida local i vam fer el que ens ha faltat en la majoria de partits d'aquesta temporada, anotar les ocasions per sentenciar-lo.

A la segona part més del mateix, on les poques ocasions de l'equip local van ser marrades per en Pau, que va fer un bon partit. Nosaltres, amb la mateixa tònica atacant vam veure com queien els gols.

Felicitar als nois per no donar l'esquena al partit amb un resultat tant abultat i animar-los a seguir així, que anem per bon camí.