jueves, 2 de mayo de 2013

Primi Ardid: "L'equip té una gran actitud" #SèniorA

Santpedor - 3
SÈNIOR A - 1

En la xerrada prèvia al partit vam comentar que el Santpedor, a casa, havia aconseguit guanyar al líder CCR, al AECS, Tibu-Ron i empatat amb el Barceloneta feia dues setmanes, el millor equip de la segona volta. Sabíem que no seria gens fàcil, i més en aquestes alçades de la temporada la majoria dels equips s'hi juguen alguna cosa, tant en la part alta com en la part baixa de la classificació, i que si l'equip local treu punts és a casa.

Dit això, vam sortir amb un plantejament de partit valent. Amb intentar dominar el joc i recuperar la pilota el més aviat possible, amb una pressió alta. L'equip local va sortir amb les idees molt clares. Amb una plantejament conservador, replegats  a mig camp, intensos, agressius, aprofitant els contraatacs, i davant la nostre pressió jugant de manera senzilla però molt efectiva. El minuts inicials del partit van ser força igualats, on s'imposa un equip sobre l'altre, però els locals mostraven un punt de més intensitat i concentració..  En el minut 5, i com a conseqüència d'una mala defensa, els locals s'avancen en el marcador (1 a 0). Amb les primeres rotacions l'equip incrementa un xic el ritme del joc però sense generar tampoc gran perill a la porteria contraria. Minuts d'igualat per ambdós equips, sense fer un joc gaire vistós, on les defenses guanyen als atacs, i on els locals imposen el seu estil amb molt de coratge.

A la  mitja part tractem de corregir algunes situacions de joc, i sobre tot, posar-nos al seu nivell d'intensitat i lluita. Sortim molt bé. Generem bon joc. Intens, agressiu, dinàmic, creant bones ocasions de joc però no ho aconseguim materialitzar en gol. Possiblement en el primer xut a porteria de la segona part (minut 7 i 30 seg.), una falta a 12 metres, un xut a segon pal, es produeix un refús i acaben marcant el 2 a 0.  Després de minuts força bons, i amb un munt d'ocasions, aquest segon és un cop dur per l'equip. Perdem el domini de la situació, i  ells ho aprofiten per una pèrdua en atac, i una mala defensa, en marcar el 3 a 0 a manca de 10 minuts per acabar el partit.  Les sensacions que tenim no són les millors perquè creiem que en aquesta alçada del partit, i de l'esforç realitzat, el marcador és massa contundent a favor del Santpedor.  En aquest moment el paper de l'entrenador és complicat perquè ha de fer creure als seus jugadors que resten 10 minuts per jugar, i que tot és possible, i més en futbol sala, i que cal seguir lluitant fins al final. Aquest missatge positiu i engrescador és rebut pels jugadors, i amb una bona jugada ofensiva Albert Gutiérrez marca el 3 a 1 a falta de 9 minuts per acabar el partit.  Minuts esbojarrats  on es disposen ocasions ambdues porteries, i a manca de quasi 5 minuts decidim arriscar jugant de 5 (sense porter).  Tenim alguna ocasió per marcar algun gol però en línies generals no sabem aprofitar aquesta situació especial del joc, i els locals la defensen molt bé i aconsegueixen deixar el marcador 3 a 1.

Primer felicitar al Santpedor per la seva victòria, i sobre tot la bona actitud i intensitat que han demostrat al llarg del partit. Jugant així sempre no estarien tant malament en la classificació. Per part nostre, penso que mereixem millor resultat, i com a mínim puntuar. Hem de ser crítics i en defensa no despistar-nos en certes accions on regalem als rivals gols massa fàcils, i en atac ser més efectius de cara a porta , combinar amb més paciència i saber crear més perill amb l'atac de 5. Destacar la bona actitud general de l'equip, el seu esforç durant tot el partit i el seu control emocional davant un arbitratge casolà.

Com sempre agrair als seguidors el seu suport, i ara toca un mes de maig on ens esperen tres partits del tot apassionants (AECS, ALHEÑA i CCR) on haurem de treure el millor de tots nosaltres!