lunes, 20 de mayo de 2013

Jaume Algueró: "3 punts d'esforç, intensitat i treball a casa del segon classificat" #CadetB

Sortida molt complicada la que el Cadet B afrontava a Cerdanyola, fins el moment segon classificat a la lliga. El terreny de joc no era el mes indicat per la practica del Futbol Sala, ja que era una pista per el hoqueicosa que va fer que els nois tardessin en adaptar-se i això va propiciar que ràpidament els locals es posessin per davant en el marcador per causa de que la pista patinava molt i els nostres nois no es sentien còmodes sobre la pista. Amb el 1-0 al marcador una bona passada de Padullés a en Jordi Marti, aquest últim la va aprofitar agafant la esquena al seu defensor i amb un bon xut potent i col•locat va aconseguir igualar al marcador sobre el minut 6 de joc. A partir de aquell moment el partit no va tenir cap dominador clar, ja que ningú podia mantenir la pilota mes de mig minut per les dimensions de la pista, així que va ser un partit on les transicions atac defensa van ser continues per part dels dos equips però el encert del Nahuel i del porter local, van fer que al descans el marcador sigues de 1-1.
A la segona part vam decidir esperar al rival a ¾ de camp per intentar sorprendre’ls en alguna acció de contraatac, on ells en aquesta segona part van tenir mes la pilota però la intensitat defensiva, la precipitació i la falta de precisió en les passades del equip local, van propiciar que disposéssim de mes ocasions però la gran actuació i la falta de encert cara porteria no ens van permetre posar-nos per davant en el marcador, al final en una sacada de banda un xut potent i col•locat del Joan ens va avançar de forma sorprenent en el marcador. A partir d’aquell moment el Cerdanyola va tenir un mes domini de pilota però les bones aturades del Nahuel en un partit sensacional del nostre porter ens van mantenir per davant en el marcador, tot i aquest domini els nois encara van tenir alguna oportunitat per sentenciar el partit. Al final va tocar sofrir per els tres punts van tornar cap a Cervelló
Destacar la bona actuació de dos petits i grans jugadors com son el Gerard Ramírez i el Oriol Padullès que ens van venir a donar un cop de ma i que van tenir una gran actuació en els minuts que van disputar
Un objectiu que a principi de temporada semblava molt difícil com era estar per sobre dels 3 últims amb aquesta victòria s’ha vist matemàticament aconseguit, ara tocar lluitar per la 8º posició i per acabar la temporada de la millor manera possible.