jueves, 9 de mayo de 2013

David Gonzalez: "Vam fer un bon partit però ens va faltar sort" #AlevíA

CFS Sant Andreu de la Barca 2 - 1 ALEVÍ A

Partit vibrant a una pista molt complicada, amb un públic que apreta molt i davant un equip fort.

Des de l'inici del partit els locals tenien clar que si ens volien fer mal s'havien de tancar a mitja pista, i això van fer durant els 50' minuts. Esperant-nos per matar-nos al contraatac o amb sortides llargues cap al seu enorme pivot era com volien fer-nos mal.
Nosaltres vam fer un bon partit però no vam tenir sort, ja que 3 pals i una gran actuació del porter Sant Andreuenc (company del Roger a la selecció del Baix Llobregat) ens van privar de la victòria.

El partit a començar molt igualat, sense gaires ocasions clares per ambdós equips. Abans del descans, al que es a arribar amb 0-0, nosaltres ja havíem fet un pal. Els groc i vermells ens tenien molt de respecte i això es va veure en el seu joc, en el qual no volien patir cap risc.

Als pocs minuts d'iniciar-se la segona part, degut a una badada nostra en defensa es van avançar.
No vam baixar els braços i vam disposar de molt bones ocasions per empatar però no va ser fins al minut 15 que l'Oriol Didier ho va aconseguir.
Vam seguir apretant molt ja que volíem emportar-nos la victòria però 2 pals més i un golàs dels locals des de 15 metres ens ho van impedir.

Aquesta setmana tenim partit dissabte en front el Daina Isard a casa i diumenge a Sant Joan Despí. Esperem retornar a la bona dinàmica.