miércoles, 15 de mayo de 2013

Primi Ardid: "Estem més a prop del nostre objectiu" #SèniorA

CE Alheña 2 - 8 SÈNIOR A

Dissabte passat es va jugar un partit a fora contra el 2n classificat de la lliga. L'adversari era l'Alheña. Durant la setmana vam parlar sobre aquest enfrontament, i que havíem de sortir molt ben plantat al camp, amb les idees molt clares i molt preparats psicològicament perquè l'adversari es jugava les seves possibilitats d'ascendir. Per la nostra banda, nosaltres ens jugàvem 3 punts molt importants pel nostre objectiu de temporada.  Si volíem treure alguna cosa positiva de la nostra sortida en la difícil pista de l'Alheña, havíem de millorar en regularitat en el nostre joc i mantenir una bona concentració al llarg del partit.

L'inici del partit vam disposar fins un total de 5 ocasions molt clares per marcar gol, i en la primera aproximació clara del local, un mal rebuig defensiu va propiciar el 1 a  0 al minut 6.  Vam començar moure la banqueta, i amb la segona rotació vam aconseguir empatar el partit amb una gran jugada d'atac posicional, amb un gran pase en diagonal i profunditat al Sergi Badia. 1 a 1. D'aquí al final de la primera part l'equip respon molt bé i marxem al descans amb el resultat de 1 a 3  (Albert Ballber i Cristian Palomeque).

Al descans parlem de com afrontar la segona part, i les diferents lectures del joc dels locals.  Sortim molt bé, intensos i segurs, i recuperem moltes pilotes en defensa, i fallem diverses ocasions clares, però finalment amb dos transicions ràpides marquen novament el Cristian Palomeque i l'Albert Ballber per deixar el marcador 1 a 5.

A partir d'aquí els locals decideixen jugar de 5 durant 10 minuts. Nosaltres defensem bé el seu joc. En una falta d'estratègia ens marquen el 2 a 5, però nosaltres seguim mantenint la serenitat i la bona defensa, i tornem a marcar tres gols més (Cristian Palomeque, Edgar Alfonso i Albert Ballber) per acabar el partit amb un contundent 2 a 8 a favor contra els segons de la classificació.

Molt content pel partits dels nois, on hem aconseguim 3 punts que ens apropen una miqueta més al nostre objectiu de temporada. Gran esforç, excel·lentment actitud i bon joc en general.

Ara toca encarar la recta final de temporada amb la màxima il·lusió  per sumar el màxim de punts possibles, i seguir entrenant bé per preparar el millor possible els 4 partits restants. Descansem dues setmanes, i comencem el tram final amb un partidàs el proper dijous 30 a les 21 al nostre pavelló amb el campió de la nostre lliga, CCR Castelldefels. Després juguem el nostre últim partit fora vs Cerdanyola, per acabar jugant dos partits seguits a casa vs Sardana Badia, i acabar la temporada el 8 de juny davant el Montseny.

Gràcies als seguidors i familiars que es van desplaçar fins a Hospitalet.