martes, 23 de marzo de 2010

Bon partit vs Sang Culé. Victòria 5 a 2! 23 punts de 27 possibles!!

Hola a tots,

aquest dissabte es va guanyar novament 5 a 2 vs Sang Culé.  Nosaltres vam plantejar un partit molt fort a nivell defensiu, i d'una alta intensitat. Això es trasllada que a la primera part van jugar 9 jugadors de pista a un bon nivell. La primera part va finalitzar amb un 3 a 0, amb un gol psicològic a falta de pocs segons per acabar-la.

La segona part va seguir el guió una mica igual, però no acabàvem de trencar definitivament el partit, i ells van arribar a posar-se 3 a 2 faltant pocs minuts per acabar el partit. Es van arriscar amb jugar amb porter avançat, de cinc, i amb una bona defensa Cristian va marcar el 4 a 2, i quasi al finalitzar un doble penalt a favor va ser convertit per deixar el definitiu 5 a 2.

L'equip ha aconseguit una ratxa de 7 partits guanyats i 2 empats en els darrers 9 partits. Ha aconseguit un total de 23 punts de 27 possibles. Aquesta fantàstica ratxa fa que el sènior estigui classificat 4rt empat a punts amb el 5è.

Felicitats a tots els membres de la plantilla actual (entrenadors, delegats, auxiliars, jugadors primer equip i juvenils que han participat amb nosaltres alguna vegada) pel seu esforç, treball i dedicació. Agrair aquest gran esperít col.lectiu que ens ha fet superar grans moments de dificultats durant la temporada. Agrair també a tota la gent que ens anima des de la grada perquè la seva presencia ens ajuda moltíssim a tirar endavant els partits.

Resten 9 partits per acabar la temporada, i m'agradaria que puguèssim gaudir-ho a tope i ser el màxim de competitius possible, cosa que, s'ha demostrat, que ara mateix l'equip té una gran identitat i capacitat de sacrifici per afrontar-ho amb ple de garanties.