martes, 16 de marzo de 2010

El cadet torna amb 3 punts de Sant Just

El cadet va aconseguir una important victoria a la pista del FS Sant Just en un partit molt disputat.

En un partit amb els dos equips presionant i amb l'intenció de portar el pes del partit, s'adelantaria Sant Just al aprofitar una falta indirecta fruit d'una cessió al porter de l'equip visitant.
Però poc duraria l'alegria per als locals quan Raúl es va marcar una gran jugada personal i va posar l'empat amb un xut creuat desde la frontal de l'àrea.
El partit estava molt disputat, amb combinacions ràpides i grans ocasions per part dels dos equips. Ningú volia perdre, això es podia comprovar en la duresa del joc, sobretot de l'equip local, que ràpidament va arrivar al bonus de les 5 faltes.
Això ho va aprofitar David Sagrera per adelantar al Futsal al marcador amb un gol desde els 10 metres. Semblava que el Futsal arrivaria a la mitja part amb la ventatge al marcador, però poc abans del descans, Sant Just empataria aprofitant una falta després de que la barrera desviés la pilota i despistés a Gabri.
Amb l'empat a dos i tot el partit per disputar s'arrivava al descans.
La segona part començava amb un ritme molt alt. El fet de que els dos equips presionesin feia que es veiés un partit d'alta velocitat i amb bones ocasions.
David va disposar d'un llançament de falta que donaría al travesser després de que el porter local se la treiés de sobre.
A l'inici de la segona part, el Futsal va aconseguir trenar una molt bona jugada per sortir de la pressió i amb un gran passe, Tarek va deixar sol a Guillem per a tornar a adelantar als locals al marcador.
Però poc duraría la ventatge quan un error garrafal en un altre sortida de pressió va permetre a un dels jugadors de Sant Just anotar a porteria buida després de que li arrivés al pilota en un rebot.
Era un cop dur per a un Futsal que veia com la fortuna estava del costat del Sant Just. Tot i això no baixarien els braços i ho seguiríen intentant fins al final, quan gràcies a una bona pressió, Roger robaría una pilota i cedería cap a Guille que anotaría el seu segon gol i el cuart de l'equip per aconseguir la victoria.
Ja al final, David disposaría d'un altre 10 metres que se li marxaría fora.

Al final, 3 punts a la butxaca i molt bones sensacions en l'equip de cara als pròxims duels.

2 comentarios:

raul dijo...

Aquest partit ens va sortir mol be i va ser un dels millors partits de la temporada

David dijo...

Jo he vist pocs partits vostres... Però el de dissabte la veritat que hem va agradar moltíssim, sobretot per actitud i concentració de tots que desde el minut 1 fins al 50 veu estar totalment a dins del partit i veu ser un equip.