jueves, 18 de marzo de 2010

Victòria 4 a 2 davant del A.J.Pla. 3 punts + !

Hola a tots,

treballada victòria del sènior A davant d'un equip dur i guerrer com és el A.J.Pla. Aquest presentava baixes i tb jugadors que han abandonat l'equip, i amb una dinàmica amb alt i baixos, i amb una plantilla força jove. Per la nostra banda l'equip sencer i amb una línia molt positiva en les darreres 7 jornades.

El partit es va posar de cara només començar al finalitzar un contratac després de un parell d'ocasions fallades. Després del gol, l'equip no va aconseguir tenir control del partit, i ells apareixien amb jugades aillades i molt de tipus individual, i en una d'aquestes ens van empatar. Ràpidament amb una molt bona jugada del joel aconseguíem posar-nos de nou  endavant al marcador. El repte de l'equip va ser arribar al descans amb aquest resultat. La segona part seguia amb el to de la primera, no acabàvem de tenir el ritme del partit, i ells van començar a jugar amb + duresa i es va trabar més el joc. Amb una bona defensa, i intentant sortir a la contra, vam matar el partit després dos gols de bella factura, un estrastòsferic del comas, i un del jodar d'autèntic rematador d'àrea. Amb el 4 a 1 ells van repartir una mica més, i van pujar la intensitat, i finalment van jugar-se els darrers minuts del partit jugant de 5 però nos. vam contrarestar-ho força bé.

Felicitar a l'equip, des del que juga més a qui juga menys, de les ganes i treball col.lectiu que es va realitzar, i també pel respecte i portada a pràctica del plantejament del partit, que  demana un gran esforç tàctic i d'intensitat.

Ara toca dissabte fer un  bon partit i competir bé vs Sang Culé a casa. De moment disfrutem dormir 5èns, i portar una ratxa de 20 de 24 punts possibles en els darrers 8 partits.

Finalment agrair el públic de dimarts que sempre ajuda molt! Gràcies.