domingo, 28 de marzo de 2010

Derrota 7 a 5 vs Ripollet

Hola a tots,

ahir el sènior A es va presentar després d'una gran ratxa a jugar a casa del Ripollet B, que des del meu punt de vista té el millor equip de la lliga en quant a qualitat tècnica i tàctica de futbol sala.

Nosaltres vam plantejar el partit amb valentia davant d'un equip que té un arsenal de recursos tàctics tant en atac i en defensa. Ells es jugaven la seva persucució al lideratge i el seu possible ascens a territorial. Aquest fet es notava en l'ambient, que presentava un grada plena i sorollosa, i una tensió i agressivitat des del primer minut de partit.

Vam aguantar l'embestida inicial seva, però finalment després d'una mala pressió nostre, van finalitzar una jugada rapidíssima al presentar-se davant de la porteria amb superioritat numèrica. Aquest gol va colpejar en la nostra mentalitat, i vam estar temerosos en els següents minuts i ells força crescuts. En una jugada aïllada ens van marcar el segon gol, i després d'un error en la sortida de la pilota el tercer. Quan semblava que l'equip podia ensorrar-se, sergi badia va marcar el nostre primer gol, i aquest fet va donar ànims a seguir treballant les nostres opcions. Vam marcar el segon gol, i vam tenir algunes oportunitats més però el seu porter va estar espectacular. Cal dir que nosaltres tb vam fallar durant la primera part un parell de contres claríssimes amb el porter i la defensa superada.

El guió del partit s'ajustava al nostre plantejament inicial, però en la segona part ens vam alliberar dels nervis de la primera, i vam jugar més de tu a tu, amb posesions més llargues per part seva però amb molt de perill per part nostre quan teníem la pilota.

Els darrers dos minuts vam jugar de cinc, perdíem 6 a 4, i vam marcar el 5è, i vam tenir 4 o 5 ocasions per empatar el partit, i cal dir que el seu 2n porter va estar molt encertat. Finalment en una pèrdua en la construcció ens van marcar el definitiu 7 a 5!

Estic molt i molt orgullós de l'actitud i esforç dels meus jugadors, i per haver jugat fins a l'últim segon de tu a tu davant un equip jove però amb una qualitat excel.lent i super treballat en tots els seus fonaments.

Ara tenim un setmaneta de festa, que ens serviran per desconectar una miqueta i carregar bè les piles per la recta final de la temporada, i poder lluitar per quedar el més alt possible a la classificació. De moment marxem de vacances 5ens.

Visca el futsal,
primi

pd: arbitratge molt "casero" i felicitacions dels aficionats al acabar el partit per la nostra manera de jugar i el partit tant emocionant que hem ofert els dos equips. Molt satisfet per l'equip.