martes, 2 de marzo de 2010

El Sènior A pateix per aconseguir un punt fora de casa.

L'equip visitant arrivaba al camp del Sport Sala Santa Perpètua, ultim classificat, amb la idea de seguir amb la bona ratxa dels últims partits. Però l'objectiu no era fàcil en un camp on s'ha demostrat que s'ha de suar molt per aconseguir els 3 punts, ja que només un equip ha guanyat de més d'1 gol.

El partit començava bé per al Futsal, que sortien molt posats en el partit i això els permetia tindre un gran número d'ocasions que el porter titular dels locals, fent un gran partit, va desbaratar.
L'Sport Sala intentava crear perill al contraatac i a mitjans de la primera part, s'adelantaria al marcador en un d'aquests. Un jugador local realitzava una diagonal per deixar a un company que amb un xut creuat desde la frontal de l'àrea anotava el priemr gol.
Als locals se'ls hi posava el partit de cara mentre que als visitants els començava a entrar l'ansietat, fruit de veure com amb grans ocasions no havien conseguit anotar i en canvi l'equip visitant ho havia fet en un dels seus primers xuts.
La primera part seguiria amb la mateixa tònica, un Futsal buscant constantment la porteria contrària i un Sport Sala buscant els contraatacs. Tot i això, el marcador no es tornariá a moure en aquesta primera part.
Als 11 segons de la segona part, l'equip local aconseguiria el seu segon gol. Amb el servei inicial a favor, realitzaven una jugada assajada que acabaria amb un passe de la mort i el segon gol local.
En aquests moments l'Sport Sala gaudiria dels seus millors minuts de joc, però el Futsal aguantaría l'embestida i aconseguiria reduïr distàncies al marcador quen el Joel va anotar en gol un refús capturat dintre de l'àrea.
A partir d'aquest moment, el partit es va posava més tens i l'àrbitre intentava baixar els fums als jugadors amb tarjetes grogues. Una d'aquestes va anar a parar al visitant David Jodar, la qual era la segona del partit i per tant la seva expulsió. Però Futsal va aconseguir aguantar els 2 minuts amb només 3 jugadors a pista.
Poc després una falta de l'equip visitant provocava les protestes d'ambdós equips, on l'arbitre ensenyava 3 tarjetes grogues a l'equip local i 2 al visitant i cometia l'error d'acumular-les en faltes, el que feia que l'Sport Sala es posés amb bonus. A la següent jugada, Sergi Badia rebría una falta que es traduïa en un llançament de 10 metres que Cristian Palomeque transformaría en l'empat a 2 definitiu.
A partir d'aqui, poques ocasions per als 2 equips que no es van aconseguir materialitzar.

El Futsal es conformava amb un empat que l'apropa una mica més en l'objectiu d'allunyar-se del descens.

No hay comentarios: