martes, 2 de marzo de 2010

El Sènior Femení aconsegueix una còmoda victoria davant d'un rival clarament inferior.

El Futsal s'enfrontava al Guardiolenca, últim classificat.

El partit començava amb el domini clar del Futsal, creant les millors ocasions i amb el domini de la pilota. Mentre Guardiolenca, intentava realitzar un joc molt directe, amb moltes pilotes cap al pivot i molts xuts de llarga distància.
Les locals s'adelantarien al marcador mitjançant una jugada de les germanes Luque. En un contraatac, Cintia conduïa la pilota per banda i cedía cap a la gran protagonista del partit, la Sarai que anotava el seu primer gol.
El Futsal seguía amb el seu joc i buscava el seu segon gol, tot i que Guardiolenca disposava d'alguna ocasió al contraatac i d'algún bon xut llunyà.
Durant la primera part, el marcador no es tornaría a moure i sarrivaría amb l'1 a 0 al descans.
Només començar la segona part, Sarai anotava el seu segon gol posant el 2-0 al marcador.
D'aqui al final, bones ocasions per part del Futsal per ampliar el marcador i alguna par part del Guardiolenca per retallar distàncies. Però el resultat es quedaría amb el 2-0 definitiu.

3 Punts que es queden a casa d'un equip que a cada jornada dona un pas cap endavant.