lunes, 8 de marzo de 2010

L'aleví B surt perdent en la seva visita a Premià de Mar

L'aleví A va sortir derrotat de la seva visita al pavelló del CFS Premià de Mar en un partit marcat per el debut amb gol inclós del futsalià Haitam.

El partit va començar animat, amb ocasions per ambdós equips. Però va ser Premià qui va golpejar primer aprofitant un segon pal després d'una jugada individual per banda esquerra al minut 10.
Després d'un temps mort on es va demanar més intensitat i més velocitat a l'hora de jugar la pilota, Marc va reduir distàncies en agafarli l'esquena al marcador i aprofitar un pase llarg de Nahuel.
Amb l'1 a 1, el Futsal va seguir apretant i en un contraatac, Marc cedia cap Arnau Domínguez que marcaria un gran gol de vaselina superant la sortida del porter amb una cullereta.
El Futsal es posava per davant poc abans del descans.
Conscients de que podien donar la volta al partit, Premià va sortir apretant a l'inici de la segona part i després d'un rebot van aconseguir l'empat a 2. Això va ser com un gerro d'aigua freda per als visitants, que veien com poc després el Premià anotava 2 gols seguits en 2 errors defensius per posar-se 4 a 2.
Després d'un temps mort on es va tornar a demanar més intensitat, el futsal va apretar i fruit d'una bona pressió, l'equip local cometía una cessió al porter que es traduïa en una falta indirecta. Aquest cop s'invertien les tornes i era Arnau qui cedia cap a Marc qui anotava el seu segon gol amb un xut per sobre de la barrera.
Aquest gol pujava els ànims del Futsal, que en aquests moments disposava de les millors ocasions. Però una pèrdua de pilota donava una oportunitat a la contra que l'equip local no desaprofitava per escapar-se al marcador 5 a 3.
Acte seguit, Haitam (que debutava en lliga) anotava desde 15 metres al xutar una falta que entrava a gol després de tocar al travesser. Aquest era el 5 a 4 i amb poc temps per davant, l'unic que li quedava al Futsal era anar a per totes, però un error en la circulació de pilota deixava a un jugador local sòl davant del Nahuel, ocasió que no desaprofitava per posar el 6 a 4 definitiu.