lunes, 15 de marzo de 2010

GrAN partit del sènior A vs Xarxa! 3 a 4! 3 punts +

Hola a tots!!

dissabte es va viure un partit ple d'emoció a la pista del Xarxa. L'equip va ser molt competitiu i va saber adaptar-se a les circumstàncies del joc així com tb a les mancances físiques d'alguns jugadors com tb l'ausencia d'altres.

Nosaltres vam plantejar un partit on ells assumissin el protagonisme amb la pilota, però per la nostra sorpresa ells van decidir jugar amb el porter molt avançat, i amb la resta de jugadors oberts. Per compensar-ho vam fer una defensa 2/2 i cada vegada que podíem sortíem a la  contra o bé feiem posesions més llargues però buscant una verticalitat ben ràpid.

Al finalitzar la primera part el resultat va ser 1 a 2. La dinàmica de la segona part va ser la mateixa. I amb dues defenses ben treballades vam aconseguir  marcar dos gols amb el porter molt avançat. Finalment el partit el vam guanyar 3 a 4!

Destacar l'actitud col.lectiva i esperít de treball de part de tothom, i en especial del Joel que va marcar 3 gols sent vital la seva aportació durant el partit. Finalment, felicitar a tots pels bons resultats de les darreres 7 jornades que hem sumat 17 punts dels 21 possibles.

Animar a tothom a venir dimarts a les 21h a la pista ja que juguem vs el Pla, rival dur i expert de la lliga que té en joc salvar la categoria, i per la nostra part, un partit que hem d'intentar continuar amb la bona línia i imatge de les darreres jornades.