sábado, 6 de abril de 2013

David Gonzàlez: "Aconseguíem robar la pilota molt a munt" #AlevíA

CCR/Santo Ángel Gavà 2 - 10 Aleví A (Oriol Didier 3, Àlex 2, Roger 2, Dylan, Quim, Gerard)


El partit, que inicialment s'havia de jugar a l'escola Santo Ángel, es va canviar ahir a última hora de terreny de joc (per la climatologia) i l'hem anat a jugar al pavelló de l'escola Immaculada Concepció, el que penso que ens ha sigut força positiu degut a les mesures de la pista, més petita del que és habitual, el que ha afavorit moltíssim la nostra pressió, que ens ha permès recuperar la pilota molt a munt per poder finalitzar ràpidament.
Pràcticament aquesta ha sigut la tònica d'un partit que hem iniciat perdent al minut 1 amb un contraatac, però que després d'un temps mort on hem retocat una situació defensiva per tal d'evitar la seva sortida de pilota, hem aconseguit portar el domini del match i amb això les ocasions i els gols.

Destacar el gran partit de tots, que després de la setmana santa no s'ha perdut ritme i han sortit amb moltes ganes, que era el gran objectiu després de veure el partidàs que van fer davant l'AE Martorell.

La setmana vinent rebem a l'EFS Castelldefels, gran equip que va tercer classificat i que a la seva pista ens va sotmetre a una dura derrota.

No hay comentarios: