martes, 16 de abril de 2013

Primi Ardid: "Estic molt content per la reacció de l'equip" #SèniorA

CFS Mallorca-ACD Sansur 0 - 1 SENIOR A (Cristian)

El partit contra el Mallorca es presentava com una bona prova per nosaltres, després de les dues derrotes seguides a camp contrari. No volíem repetir els errors d'anteriors partits. Era un partit on els 3 punts eren molt necessaris tant per un equip com per l'altre per aconseguir l'objectiu de la temporada.

L'equip va sortir molt segur, intens, concentrat i generant bon joc.  Aquesta va ser la tònica general de la primera part. En aquesta vam tenir més ocasions de gol que el contrari, però al final del període vam acabar 0 a 0.  Una bona primera part on només ens va faltar el gol.

La segona part va continuar amb la línia de la primera, però en el minut 18 i 24 seg. després d'una bona combinació d'atac posicional, Edu feia una molt bona assistència en profunditat pel centre que trencava la seva defensa en línia, i Palomeque resolia molt bé un ma a ma amb el porter.  Aquest gol ens va donar la suficient tranquil·litat per seguir jugant de la mateixa manera. Els minuts van anar passant fins arribar a tres i mig de final, on l'equip local va decidir jugar de 5. L'equip va defensar bé les següents accions, i una recuperació de pilota es va produir l'expulsió a falta de menys de dos minuts d'un jugador del Mallorca. Aquesta situació numèrica vam saber gestionar-la bé, i vam desaprofitar moltes ocasions per marcar un segon, i de pas sentenciar el partit. El resultat final 0 a 1.

Content de la reacció de l'equip davant un partit, rival i pista complicada (la temporada passada vam perdre), i més encara pel  bon joc realitzat en general durant tot el partit tant en defensa com en atac.

Com sempre agrair la presencia de seguidors a la grada i jugadors del sènior B.  Ara toca entrenar bé durant la setmana, per arribar el màxim de preparats pel partit a casa a les 17:30 contra el Monistrol.