martes, 9 de abril de 2013

Primi Ardid: "Valldorsala és un equip molt fort a casa" #SèniorA

Valldorsala 9 - 3 Sènior A (Edu, Albert Ballber, Karim)

L'equip era conscient que sí volíem sumar algun punt en la pista del Valldorsala no podíem repetir els errors d'anteriors partits fora de casa. L'equip local és fort a casa seva i havia guanyat més del 70 % dels punts en joc a casa. Amb aquest plantejament, coneixent el joc de l'equip adversari i els seus jugadors més determinants, en el minut 5 i 30 seg. ja perdíem 3 a 0.  Dues pèrdues de pilota i una mala pressió, ens condemnava a repetir un partit semblant al del Barceloneta. Demanem un temps mort i amb l'entrada de Joel i Albert l'equip va guanyar amb agressivitat i intensitat, i fruit d'això vam marcar el 3 a 1 amb una bona jugada d'estratègia  Tenim uns minuts bons i de domini on generem alguna ocasió, però en el minut 7 i 43 seg. en una estratègia ens marquen el 4 a 1.  Des d'aquí al final de la primera part hi ha igualtat i a manca de 30" ens marquen el 5 a 1 en un error infantil.

Parlem en el descans d'assumir els nostres errors i seguir competint fins al final. Com és habitual sortim més endollats en la segona part, a banda de la baixa de tensió fruit del marcador a favor de l'equip local, i arrisquem jugant de 5 puntualment, i en la primera acció ofensiva marquem el 5 a 2 (min. 2). Seguim plantejant jugar de 5 puntualment, i els genera al Valldorsala nervis cosa que provoca la nostra iniciativa en el joc. Disposem d'una ocasió claríssima per marcar el 3r gol (al pal). En el minut 8 perdem una pilota, i en la seva jugada d'atac ens marquen el 6 a 2. Gerro d'aigua freda per la moral de l'equip quan veia que podíem apropar-nos al marcador.  D'aquí al final del partit seguim jugant puntualment de 5 però els minuts van passant i la idea d'aconseguir un resultat positiu també.  El marcador final és 9 a 3 a favor per l'equip local.

Felicitar al Valldorsala per la seva victòria. En aquesta categoria si vols ser competitiu alguns errors no es poden cometre perquè es paguen molt car. Cal tenir més ofici i saber ser més competitius en algunes accions i situacions del partit. Dissabte juguem contra el Mallorca a fora, i hem de fer un pas endavant i trencar la ratxa de mals resultats a fora de casa. Per fer-ho ens haurem de posar el mono de feina i lluitar cada pilota com si ens anès la vida i en atac no perdre tantes pilotes.

Agrair com sempre la col.laboració de jugadors del sènior B i els seguidors que van desplaçar-se a veure'ns.