lunes, 15 de abril de 2013

Jaume Algueró: "La victòria ens donarà molta seguretat i confiança" #CadetB

CFS ESPARREGUERA 1 - 5 CADET B (Arnau Padullés 2, Joan, Albert, Marcos)

Dissabte al Municipal el Castell de Esparreguera on ens enfrontàvem dos equips amb moltes necessitats. Per una part el Esparreguera, últim classificat i el Cadet B antepenúltim classificat.
El partit va començar de la pitjor manera possible, ja que tot i tenir el control del joc durant els primers minuts, una falta d’entesa va acabar amb una mala passada i un mal control del nostre últim jugador que el jugador del Esparreguera va aprofitar per plantar-se sol davant del Nahuel i posar el 1-0 al marcador. Tot i això els nostres nois no es van rendir i fer un gran esforç per tal d’aixecar el marcador i fruit de la bona pressió i de els espais que ens deixaven els rivals al contraatac el Arnau Padullés i el Marcos ens van posar per davant en el marcador abans de acabar la mitja part.
A la segona part es va plantejar una defensa individual molt agressiva que va generar que els jugadors del Esparreguera perdessin una gran quantitat de pilotes que els nostres jugadors no van saber aprofitar del tot degut a la manca d’encert i als pals. Tot i això el Arnau Padullés de nou, l’Albert i el Joan si van saber aprofitar les seves ocasions per deixar el final 1-5 al marcador.
Amb aquesta victòria ens apropem una mica més al objectiu marcat al principi de temporada per part de tot l’equip i ens dona una gran seguretat i confiança per afrontar els següents compromisos.