lunes, 22 de abril de 2013

David Gonzàlez: "Baixem molt fora de casa" #Juvenil

Una jornada més no aconseguim trobar la fórmula per ser regulars fora de casa.
Sortim motivats però per A o per B no donem el mateix rendiment que els partits a Cervelló.

La primera part va ser igualada, amb només 3 o 4 ocasions per ambdós equips, Nosaltres pressionàvem a tota la pista però no teniem èxit a l'hora de robar la pilota. Ells defensaven a 1/2 pista, cercant fer-nos mal al contraatac, on van disposar d'algun.

A la segona part, amb el 0-0 i degut a les dificultats per recuperar la pilota, vam decidir baixar la defensa a 1/2 pista. A ells els hi va dificultar la circulació de pilota i a nosaltres ens va permetre disposar de contraatacs, però no acabàvem d'estar fins en l'última passada i teniem molts errors, arribant a fallar més d'un 2x1 o fins i tot un 3x1.
En un contraatac ens van anotar el primer, cosa que va fer que pujessim la defensa, però no era el nostre dia, seguíem sense aconseguir robar pilotes a pista contrària i amb el pas dels minuts ens vam possar més nerviosos. Adrià va acabar expulsat per doble groga i en el 4x3 ens van anotar el segon.
Els últims minuts vam sortir de 5 amb alguna ocasió que el porter contrari va desbaratar.

3 punts més que se'ns escapen fora de casa i que ens impedeixen assentar-nos a la zona alta.

La setmana vinent ens visita el CEFS Terra Negra, contra qui intentarem seguir amb la molt bona dinàmica dels partits a casa.