lunes, 15 de abril de 2013

Jaume Algueró: "Vam fer un autèntic partidàs" #CADJUVFEM

CAD/JUV FEMENÍ 1 - 3 FSF BON SALVADOR (LAURA)

Partit molt complicat el que teniem el Cadet Juvenil Femení contra un dels equips mes en forma de la Lliga com es el Bon Salvador.
Amb les noies vam plantejar un partit més defensiu de lo normal degut a la gran capacitat ofensiva del nostre rival, que va veure com en els primers 10 minuts no ens va generar gaire ocasions degut al ordre defensiu i a les aturades de la Anna, aquest ordre ens va permetre robar bastants boles ja sigui per la precipitació de les seves passades o la gran intensitat amb que les noies van defensar al inicia del partit. Tot i això no vam saber aprofitar aquestes superioritats en atac i falten poc per acabar la primera part i amb les noies cansades degut al gran esforç que estaven fent i a la poca profunditat de banqueta vam encaixar dos gols que no anaven en consonància al gran esforç de les nostres noies.
A la segona part elles no es van rendir ni molt menys enfonsar i van sortir mes endollades que mai i la Laura al poc de començar la segona part amb un potent xut va escorçar distancies al marcador (1-2). Després d’aquest gol les noies es van llençar al atac en busca del empat amb totes les seves forces, però aquestes cada vegada eren menys i faltant vuit minuts el Bon Salvador va aprofitar una situació de superioritat per fer el definitiu 1-3. Tot i quedar poc temps i anar per sota en el marcador, les noies no van baixar els braços i van seguir buscant el gol que les apropes de nou al marcador però la mala sort i les intervencions de la portera rival no ens van permetre tornar-nos a ficar de nou en el partit.
Tot i aquesta derrota estic molt molt molt orgullós de totes elles ja que van fer un autèntic partidàs i no van parar de lluitar fins que el àrbitre va xiular el final i això a un entrenador el plena de orgull!
Moltes felicitats noies i a seguir treballant! Sous les millors!