lunes, 22 de abril de 2013

David Gonzàlez: "Seguim amb la magnífica segona volta" #SèniorB

Partit davant el penúltim classificat, a una pista molt complicada que relliscava moltíssim.

Primera part molt fluixa per part nostre on no vam sortir endollats i on la pressió de Casserres ens va posar en moltíssims problemes ja que no teníem les idees clares en la circulació de pilota.
La nostra pressió ni la nostra defensa individual a 1/2 pista tampoc era efectiva, ja que deixàvem molts espais i opcions al rival.
La gran actuació d'en Ferran, amb grans aturades de mèrit, va fer al descans només anéssim perdent 2-1.
Vam repassar els errors i vam cercar solucions als mateixos, el que va ser força efectiu, a la segona part vam sortir molt millor i vam aconseguir remuntar 2-3.
El partit es va tornar un xic tens, amb molts nervis en ambdós equips que van provocar petites discussions.
En una jugada enrabessada i després d'uns rebots van aconseguir empatar-nos.
A manca de pocs minuts vam disposar d'un 10m que en Marc va aconseguir anotar per posar-nos per davant i finalment per poder emportar-nos els 3 punts del poble del Berguedà que ens permeten estar a la zona alta.