jueves, 25 de abril de 2013

Primi Ardid: "Tres punts importants per a l'objectiu de la temporada"

Sènior A-5 PB Monistrol Montserrat-0

Partit jugat dissabte davant el Monistrol, penúltim classificat, a casa. Els visitants sortir tancats a 10 metres i buscant els contratacs. Aquest plantejament va persistir al llarg de tot el partit excepte els minuts finals. Els primers minuts de joc per part nostre van ser dolents. Sense estar del tot posats en el partit.  Perden moltes pilotes fàcils en la construcció de les jugades i en l'atac combinatiu. Els visitants cedien la iniciativa i nosaltres no sabíem o no podíem gestionar-ho. Al moure la banqueta, amb les primeres rotacions, l'equip va despertar una miqueta, i vam començar a recuperar pilotes, posar una miqueta més d'intensitat i tenir millor joc. Hi ha minuts on portem la iniciativa en el joc però sense crear perill i ells disposen d'algun tir exterior o alguna contra.  Al finalitzar la primera part,  en una bona acció de contratac,  Palomeque realitza una bona assitència a  Albert Ballber i aquest marca el primer gol (18' 22"). La tònica del partit segueix igual, ells disposen d'alguna ocasió però es troben a un Sergi Garcia molt segur sota els pals. A falta de 30" per acabar la primera part, una recuperació en defensa i bona transició ofensiva ens permet realitzar un dos contra el porter, amb una bona assitència de Karim a  Palomeque.  Final primera part amb el marcador 2 a 0.

La segona part s'assembla molt a la primera, però potser sortim una més posats que a la primera, i en defensa treballem bé i força intensos. Minuts d'igualtat i els visitants disposen d'una bona ocasió amb una falta arran de l'àrea molt centrada, però el nostre porter realitza una excel.lent i valenta intervenció.  Pasen els minuts, i en una bona recuperació de Rizos realitzem una bona transició que finalitza Edu (3 a 0,  13' 15 ").
Davant el resultat i la dinàmica del partit, els visitants decideixen jugar de 5 (sense porter) a manca de 6 miunts.  L'equip es defensa bé i fruït d'aquesta situació, recuperem una pilota i Albert Gutierrez marca el 4 a 0 a falta de 4' i 30" per disputar-se. Els visitants segueixen arriscant de 5, però no crean gaire perill. Les rotacions ens permeten garantir una bona intensitat defensiva, i tornem a recuperar una pilota, i novament Albert Gutierrez aprofitant-se d'un refús, posa el definitiu 5 a 0.

Hem aconseguit 3 punts importants pel nostre objectiu de la temporada.  Hem jugat un partit seriós,  basat des del treball de la defensa i per mantenir un ritme alt de joc. No hem estat gaire brillant en el joc d'atac . Aquesta mena de partits cal guanyar-los encara que no és jugui del tot bé, perquè per la meva experiència em diu que tendeixen a complicar-se.  No sóc de valorar un jugador de l'equip per sobre la resta, però en aquest cas vull destacar les bones i magnífiques intervencions del nostre porter, Sergi Garcia, que en els darrers dos partits ha estat molt decisiu per deixar el marcador a cero de la nostre porteria, i aconseguir dues victòries seguides.

Agrair com sempre la presencia dels nostres seguidors animant durant tot el partit i l'ajuda del sènior B.