lunes, 1 de febrero de 2010

El Juvenil encadena la seva segona victòria consecutiva

Futsal Cervelló-6 Santpedor-1

El Futsal arribava a aquest partit amb moltissimes ganes per enfrontar-se a un rival parell en la classificació.
Però realment només començar el partit es va veure que l'equip rival era parell en quant a punts, i no en quant a joc ja que en menys de 12 minuts el Futsal ja anava 3-0.Primer Ricard Armengol marcava desde lluny després d'un error del porter, i uns minuts més tard Pol Pérez i Marc Fisas feien el segon i el tercer en remats desde el segon pal.La defensa es va relaxar una mica i el Santpedor va tenir varies oportunitats de gol, inclòs un pal i ja quan acabava la primera part, un error en defensa permetia als visitants fer el seu primer gol després que un xut toqués en Jordi Izquierdo i descol·loqués al porter Dani Úbeda.
A la segona part el Futsal va seguir dominant, fruit d'aquest va sorgir el 4t gol, aquest cop de Jordi Izquierdo, després d'un bon pase amb la mà de Jaume Algueró i més tard el segon de Marc Fisas, a plaer de nou en el segon pal.
Amb 5-1 al marcador, el Futsal es va limitar a esperar al contrari en la seva pista, fins i tot Ricard Armengol signava un doblet amb un xut fort i col·locat. Poc abans havia succeït la pitjor jugada del partit, quan Marc Fisas marxava sol contra el porter i rebia una forta entrada per darrera que suposava una clarisima expulsió del tanca rival i que el jugador del Futsal s'hagués de retirar del partit.
Al final 6-1 contra un rival inferior en joc, que suposa una forta injecció moral i la segona victòria consecutiva del juvenil.