viernes, 12 de febrero de 2010

Nova victòria del primer equip

El Sènior A finalment es va imposar a casa davant el FS Sant Just per un resultat de 8-6 en un partit on es va demostrar la millora de l'equip en les ultimes setmanes.

El partit no va començar bé ja que Sant Just es va adelantar en els primers minuts de joc. Però el Futsal es va saber sobreposar i va posar ràpidament el 2-1 al marcador.
Novament Sant Just va empatar al aprofitar una perdua de pilota dels locals, però aquests no es van desanimar i es va aconseguir el 3-2.
El porter visitant va aturar un penal a Cristian Palomeque i del que podria haver sigut el 4-2, es va passar al 3-2 quan Sant Just va empatar novament.
Poc abans del descans el Futsal anotaria el 4-3 per anar amb ventatge al descans.
A la segona part es va començar molt bé amb un bon joc i poc a poc anaven caien els gols fins posar el marcador 8-3.
Ja als últims minuts i amb el FS Sant Just jugant amb porter jugador, s'aproparien al marcador per deixar el 8-6 definitiu.

Bon partit que dona els 3 punts i una dinàmica molt positiva per l'equip després de 4 victòries seguides.