lunes, 8 de febrero de 2010

El Sènior B aconsegueix la primera victòria.

El Sènior B va aconseguir la primera victòria de la temporada davant el FS Piera, rival parell a la classificació.

El partit va començar amb un ritme alt, amb el Piera presionant a dalt i buscant el xut a la mínima oportunitat. Per altra banda el Futsal va anar agafant el ritme a mesura que avançava el partit i poc a poc generava ocasions. I en una d'aquestes, David Gonzàlez va anotar el primer gol visitant mitjançant una jugada individual a la banda esquerra on marxava d'un defensor i finalitzava amb l'esquerra davant la sortida del porter local.
Aquest gol tocava la moral del Piera i això ho aprofitava Sergio Gañán per anotar el segon gol visitant en boca de gol després d'una gran jugada col·lectiva.
I poc abans del descans, el Futsal marcava el tercer gol quan Toni Torres enviava a la xarxa un pase en un saque de banda de Jonathan.
La segona part va començar amb un Piera molt més agressiu, jugant molt més en equip i buscant combinacions ràpides. El Futsal per altra banda, disposava de nombroses ocasions al contraatac que desaprofitava un i altre cop.
El Piera va aconseguir retallar distàncies al anotar després de que una paret en banda deixes a un dels seus jugadors sòl dintre de l'àrea, on no va perdonar salvant la sortida de Juan Berlanga.
Així el Piera s'apropava al marcador mentre els visitants seguien fallant ocasions clares, algunes fins i tot d'aquelles on no marcar semblava el més difícil.
Però quan el Piera disposava de les millors ocasions i semblava que podia posar en problemes al Futsal, Jonathan Massegossa va robar una pilota al mig camp i es va plantar davant del porter, situació que va resoldre amb un xut que va entrar per tot l'escaire després de tocar al travasser. Un golàs que sentenciava el partit i donava 3 punts a un Futsal que sembla que va en ascens després de no perdre en les 4 últimes jornades.

No hay comentarios: