lunes, 1 de febrero de 2010

L'aleví A planta cara al líder.

L'aleví A va estar a punt de donar la sorpresa a casa del lider en un partit molt obert.

L'aleví A visitava el camp del Inter Esportiu Malgrat (equip que no ha deixat escapar punts a casa) amb la intenció de vendre cara la derrota.
Però l'inici no era bo, ja que als 5 minuts de partit el marcador ja reflexava un 2-0, fruit d'una empanada visitant i d'un bon contraatac aprofitat per els locals.
Això va obligar a l'entrenador David Gonzàlez a demanar un temps mort per tal d'animar als nens a que es posesin les piles. La reacció va ser positiva i ja es començaven a veure les primeres ocasions visitants, així com una defensa molt més agresiva, encara que sería el Malgrat qui marcaria el seu tercer gol amb un xut llunyà on Nahuel no podria fer res.
El partit era dominat pels locals, clarament superiors tan tècnica com tàcticament, mentre el Futsal intentava mantindre la pilota per tal de buscar espais i crear ocasions.
Poc abans de la mitja part arrivaria el primer gol visitant en un bonic contraatac entre Arnau Domínguez i Marc Tintoré que aprofitaría aquest segon per marcar.
Seguint amb el 3 a 1 i després d'un inici en la segona part força boig, poc a poc el Malgrat tornaría a agafar el domini de la pilota, el que es traduïria en bones ocasions, com per exemple un xut de llarga distància que va rebotar en el pal després que el Nahuel el rebutjés. La resposta a aquesta ocasió va arrivar poc després amb un xut al pal d'Adrián del Rio al caçar una pilota morta dintre de l'àrea.
El partit estava molt animat i qualsevol dels 2 equips podia conseguir el següent gol, pero sería el Futsal qui ho aconseguiría un altre cop al contraatac, aquest cop condüit per el Marc i finalitzat per l'Arnau Padullés.
Veient la possibilitat d'empatar el partit, l'equip visitant va adelantar linies i va presionar. Malgrat, amb molts nervis davant d'una situació que no esperava es veia amb molts problemes per sortir d'aquesta pressió, en la qual el Marc Tintoré robaria una pilota i rebria una falta llençada per ell mateix que s'estavellaria al pal.
Encara quedaría temps per dos ocasions desaprofitades per al Marc i per l'Arnau Padullés.

Al final, derrota davant d'un equip superior però amb molt bones sensacions de cara a afrontar els pròxims partits.

No hay comentarios: