lunes, 1 de febrero de 2010

El Sènior A agafa aire.

El Futsal va aconseguir la segona victòria a casa contra el CCR Castelldefels, un rival directe en la lluita per salvar-se del descens.

El partit no va començar bé per els locals que als primers minuts ja perdien per 0 a 2 al aprofitar el CCR dues pèrdues de pilota del Futsal.
Però l'equip local no es venia a baix i poc a poc anava creant ocasions. David Jodar retallaria distàncies amb un xut creuat a la base del pal després de desfer-se del seu marcador utilitzant la seva envergadura.
Poc després el Futsal arrivaría al bonus de les 5 faltes, el que els posaría en problemes al cometre la sisena al voltant de l'àrea, en un lloc on pràcticament era un penal. Per sort per als locals, allà estava Sergi Poyatos per aturar amb el pit el fort llançament visitant.

El partit estava molt actiu, amb ocasions per als dos equips. Això ho va aprofitar el Futsal per marcar al gol de l'empat. Una jugada en banda entre Dani "Chino" Cabrera i Cristian Palomeque, on aquest segon s'emportaria la pilota en un afortunat rebot, acabaría en un pase de la mort que David Jodar aprofitaria pero posar l'empat a 2 al marcador, resultat amb el que s'arrivaria a la mitja part.
Només començar la segona part, el CCR va disposar d'una ocasió on un dels seus jugadors es va quedar sol davant de Sergi Poyatos, cosa que no va saber aprofitar i a la següent jugada el Joel Malaret adelantaría als locals per primer cop al partit.
El partit seguia molt disputat, encara que el CCR disposava de les millors ocasions que o fallaven ells mateixos o una setmana més, un inspirat Poyatos s'encarregava d'aturar.
Tot i això, el Futsal també disposava d'ocasions molt clares, com un contraatac conduït per David Jodar que va cedir cap a Joel Malaret que no va poder aprofitar degut a que el seu xut el va aturar el porter i el rebutg el va enviar fora.
El Futsal desaprofitava les seves ocasions, cosa que no feia el CCR a la següent jugada quan fruit d'una mala circulació de pilota, un jugador del CCR robaria la pilota al mig camp i marcaria amb un fort xut que entraria després de donar al pal. Golàs que posava el partit 3-3 i tot per decidir.
Acte seguit i després d'una gran jugada col·lectiva, el Futsal tornava a posar-se per davant en el marcador mitjançant un gol de Marc Comas.
Poc després arrivaria la jugada polèmica del partit quan l'arbitre treia la segona groga al jugador local David Jodar per unes pressumptes mans. Això feia que el Futsal tinguès que jugar amb només 3 jugadors en pista i que per tant el CCR tingués encara més ocasions per empatar el partit, una de les quals es va estavellar al pal.
Els locals van aconseguir aguantar amb 3 jugadors a pista, pero poc després de que entrés el 4rt jugador, el CCR empataría després d'una jugada en banda que acabaria amb un pase de la mort i el gol posterior.
Quedava poc per finalitzar i el partit estava empatat a 4, tot per decidir i amb ocasions per als dos equips.
En una d'aquestes, Joel va agafar la pilota escorat a l'esquerra i va fer una diagonal per tal d'entrar per el centre. Davant la oposició per xutar, va realitzar una paret amb "Chinito" Cabrera després de la qual el mateix Joel posaría el 5-4 definitiu al marcador.
Quedaven un parell de minuts i el CCR es posava a jugar de 5 per tal d'intentar empatar el partit, però la bona defensa local els hi posava les coses molt dificils.
A falta de 37 segons, arrivaria la segona expulsió del partit, aquest cop per als visitants. Joel va robar una pilota al mig camp i va intentar xutar mentre rebia una falta que l'arbitre xiularia sense veure que al mateix temps la pilota entrava a gol. La falta ja estava xiulada i per tant el gol no pujaría al marcador, però amb els visitants jugant amb només 3 jugadors de pista, el Futsal ja no tindria problemes per mantindre el resultat.

Al final victòria per 5 gols a 4 que fa que l'equip s'allunyi una mica més del descens.

No hay comentarios: