lunes, 8 de febrero de 2010

Gran victòria vs Castellar! Amb una jornada amb 5 empats en el grup!

Aquest dissabte el sènior A va guanyar davant del Castellar, i a casa seva i en front d'una grada força plena,  molt cridanera i que apretava molt i molt a l'àrbitre.

El partit va ser molt intensiu, i d'una màxima tensió en cada instant! El castellar jugava a casa, davant del seu públic, i després de portar 3 partits dolents i sense sumar cap punt. Encara així estaven entre els 7 primers classificats. Nosaltres ens presentàvem després de 2 partits guanyats, amb molt de patiment i superant tot tipus d'entrebancs. Amb la plantilla sencera i amb ritme d'entrenaments. Així que, el partit es presentava força calent!

El desenvolupament del partit va ser un sense no parar. Ells es posaven ràpidament davant del marcador, però vam saber controlar la seva sortida agressiva, i amb una gran jugada vam empatar, i amb una jugada sensacional del david jodar, on s'inventa un gol del no res, ens posàvem davant del marcador fins  al primera part: 1 a 2. Havíem aconseguit l'objectiu d'arribar vius a la primera part perquè ells es possèssin nerviosos i més ansiosos vist la seva mala dinàmica de les darreres jornades.

La segona part va ser molt dura a nivell de faltes i entrades dures per part dels dos equips. El joc es va endurir per part d'ells fruït dels nervis del marcador i aquest factor va ser clau per guanyar el partit. Ells estaven nerviosos i atacaven sense gaire idea,  i a base de moltes individualitats i tirs no gaire perillosos. Per la nostra banda aguantàvem la seva enbrezida i no aprofitàvem algunes ocasions clares per marcar el tercer gol. En aquestes ens empaten, i ràpidament aconseguim marcar novament i així bona part de la segona part. Tornen a empatar, i durant uns minuts amb doble penalts els dos equips, i jugant al límit, aconseguim marcar en un contratac ben jugat el 3 a 4!  Acte seguit juguen amb jugador-porter que va ser contrarestat amb una defensa 2/2 zonal que feia aguantar fins al final!!

3 puntarros i a fora de casa, que fa que estiguem en la 10ena posició en la lliga, i que l'equip hagi superat una gran mala ratxa, i hagi sumat els 9 punts dels últims 9 possibles en joc.

Felicitats als jugadors  i ara toca fer un gran partit aquest dijous a casa a les 21h vs un rival directe com el Sant Just.