martes, 2 de febrero de 2010

Victòria vital davant d'un rival directe

El passat dissabte el sènior A va guanyar 5 a 4 davant un rival directe en la classificació. Amb aquesta victòria, i amb els 3 punts de dissabte passat, l'equip fa un salt en la classificació i es posa 11ens al finalitzar la primera volta i amb un partit menys, deixant el descens a 5 punts!

El partit va tenir dues cares. La desastrosa de la primera part on vam jugar molt nerviosos i els contraris van aprofitar-ho per avançar-se en el marcador 0 a 2! Afortunadament una jugada de David Jodar va significar el primer gol i va serenar els ànims de l'equip. Amb fortuna vam empatar a 2 abans de finalitzar la primera part. La segona part l'equip va presentar una cara més bona, i vam jugar millor i això es va traduir en el marcador. Però una decisió injusta de l'àrbitre va complicar el partit al treure la segona targeta al david jodar per mans, la pilota anava fora i la parar perquè no sortis fora de la pista de joc, i vam defensar com jabatos la inferioritat numèrica! La resta del partit vam lluitar moltíssim per aconseguir els tres punts, i després de l'empat a 4 per part dels visitants, joel va realitzar una sensacional jugada que posar el definitiu 5 a 4!