lunes, 1 de febrero de 2010

Nou empat del Sènior B.

El Sènior B va aconseguir el tercer empat consecutiu (sisè en el que va de temporada) davant d'un Bar mi casa que va desaprofitar moltes ocasions.

Un començament molt fluix per part del Futsal amb molts errors defensius el van aprofitar els visitants per posar-se per davant en el marcador només començar.
Això no va acabar de despertar als locals que veien com el Bar mi casa disposava un i altre cop d'ocasions molt clares.
Amb el pas dels minuts el futsal es va anar ficant en el partit i això es va traduïr en més fortalesa en defensa i més precisió en atac, el que els va permetre crear ocasions.
En una d'aquestes, Victor Calvo roba una pilota al seu propi camp i posa un pase en profunditat cap a David Gonzàlez que, depsrés de regatejar-se al porter amb un control orientat, va posar l'empat al marcador.
Aquest gol va pujar els anims del Futsal, que comensava a crear ocasions tant de xuts llunyans com de jugades individuals, mentre bBar mi casa seguia desaprofitant totes les ocasions que tenia, de les quals moltes seguien sent molt clares.
Així, poc abans del descans va arribar el segon gol dels visitatns amb una mica de fortuna. Una jugada individual per part dels visitants va acabar amb un xut que el porter local Juan Berlanga va rebutxar cap al travesser i la pilota va caure a peus d'un micasista que, amb el porter al terra va poder marcar a plaer.
Només començar la segona part, Victor Calvo va posar l'empat a 2 aprofitant una jugada de corner i poc després el mateix Victor posaría el 3-2 al finalitzar una jugada col·lectiva.
El 3-3 arrivaría a mitjans de la segona part aprofitant els visitants una paret en banda que acabaria amb un xut que passava per sota de les cames del porter.
Ja als minuts finals, Victor marcava el seu tercer gol en el partit amb una falta que va entrar per el pal d'una barrera mal col·locada.
I quan semblava que estava tot decidit, Bar mi casa aconseguiria empatar el partit aprofitant un doble-penal on Juan Berlanga no va poder fer res. En canvi, si que aturaría un segon doble-penal que sería l'ultima ocasió del partit.